Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Protest proti kriminalite asociálov v Tekovských Nemciach

Protest proti kriminalite asociálov v Tekovských Nemciach

V sobotu 1. apríla 2023 ĽS Naše Slovensko zorganizovala v Tekovských Nemciach (okres Zlaté Moravce) protest proti stupňujúcemu sa teroru a kriminalite zo strany niektorých neprispôsobivých asociálov. Presne pred týždňom tam totiž napadli a brutálne dobili dva mladé manželské páry.

Na miesto dorazil osobne aj predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba, ktorý správne poukázal na to, že pokiaľ ide o neriešenie zločinnosti rôznych neprispôsobivých asociálov a kriminálnych živlov, nie je medzi všetkými doterajšími ponovembrovými vládami žiaden rozdiel. Napokon, stačí si spomenúť na to, ako za vlády Roberta Fica takýto asociál podrezal, okradol a znásilnil v Polomke na Horehroní matku troch detí, či na najnovšiu vraždu sestričky Eriky v Michalovciach za vlády Eduarda Hegera. O množstve ďalších a ďalších prípadoch ani nehovoriac. Je jasné, že s takýmito živlami ohrozujúcimi dennodenne slušných ľudí rozhodne nemôže polícia jednať v rukavičkách. Práve naopak zaslúžia si tie najprísnejšie tresty a zachádzanie.

To potvrdil aj oblastný predseda ĽS Naše Slovensko Peter Kováč, ktorý pozná množstvo prípadov podobných útokov v tomto regióne, ktoré sa odohrali najmä v neďalekej obci Kozárovce (okres Levice) alebo Nemčiňany (okres Zlaté Moravce). Apeloval najmä na miestnych ľudí, aby sa nebáli konať a aktívne brániť svoje rodiny a blízkych, pretože práve sila, jednota a odvaha slušných ľudí je to, čo môže takýmto útokom v budúcnosti zabrániť.

Po skončení oficiálnej časti sa protestujúci občania spontánne vydali na miesto tohto brutálneho incidentu, okolo chatrčí osadníkov, ktoré chránili desiatky po zuby ozbrojených policajtov. Opäť sa tak raz ukázalo, na koho strane stojí táto protislovenská vláda. Otázkou je, kde títo policajti sú, keď asociáli terorizujú slušných pracujúcich ľudí? Prečo aj vtedy nie sú v uliciach?

V dave protestujúcich občanov sa objavila aj starostka obce Tekovské Nemce, ktorej Marian Kotleba navrhol ako jedno z riešení tejto neúnosnej situácie vytvorenie funkčnej obecnej polície, čo podporujú aj samotní obyvatelia tejto obce.

Z rozhodnutia predsedu strany Mariana Kotlebu budeme až do rozhodnutia o založení obecnej polície vykonávať občianske hliadky!