Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Rastislav Schlosár: Hlásiť sa verejne k Bohu a k národu má byť zločin???

Rastislav Schlosár: Hlásiť sa verejne k Bohu a k národu má byť zločin???

Dnes vyšetrovateľ NAKA obvinil zo zločinu rozširovania extrémistického materiálu dlhoročného člena ĽS Naše Slovensko Slavomíra Dlubača. Mal totiž okrem iného na sociálnej sieti zverejniť fotografiu dreveného výrobku s nápisom „ZA BOHA, ZA NÁROD“ a s vyobrazením dvojkríža na trojvrší!!! A to všetko len preto, že nejaký primitívny, premotivovaný a zákerný vyšetrovateľ a možno ešte zákernejší akože „znalec“ potrebujú silou mocou prenasledovať ľudí za ich názory!!! (Výňatok z uznesenia prikladám).

Čoho sme sa to dožili??? Keď už aj Boh a národ sú pre NAKA extrémizmus??? Zbláznili sa??? Len úplne chorá a zákerná hlava môže tieto slová spojiť s Hlinkovou gardou. Hoci je všeobecne známym faktom, že tieto slová ako svoje celoživotné heslo používal jeden z najväčších Slovákov – Andrej Hlinka. Národný velikán, ktorého zásluhy uznáva oficiálne aj zákon. Nehovoriac o tom, že toto jeho heslo je bežnou súčasťou Hlinkových pamätníkov (ako dôkaz prikladám fotku pamätníka z Vranova nad Topľou, pri ktorom sa verejne odfotil aj vtedajší predseda Matice Slovenskej).

Ak si ani takýto jednoduchý a ľahko overiteľný fakt, pred vznesením obvinenia, vyšetrovateľ NAKA nezistil, mal by okamžite odísť z Policajného zboru, pretože jeho chorý stav mu nielenže nedovoľuje vykonávať akúkoľvek funkciu v zbore, ale môže byť sám hrozbou pre spoločnosť ako človek, ktorý potiera základné ľudské práva a slobody na základe úplne vykonštruovaným a nehoráznych obvinení, ktoré sú navyše v rozpore s tzv. Lex Hlinka.

Som zvedavý, čo na to teraz povedia voliči SMERU a SNS, ktorí naivne dali hlas týmto stranám v domnienke, že prinesú väčšiu slobodu slova a prejavu. Fakt je ale taký, že za ich vlády hrozí bezúhonnému národovcovi trest 3 až 8 rokov väzenia za náboženský a národný názor, zatiaľ čo (podľa nového Trestného zákon z dielne SMERU), hrozí dílerovi heroínu trest len 6 mesiacov až 3 roky! Ak niekto aj po tomto bude hovoriť o tom, že na Slovensku je demokracia a právny štát, mal by čím skôr vyhľadať odbornú pomoc, alebo sa verejne prihlásiť k tomu, že podporuje totalitné ideológie, ktoré prenasledujú ľudí za ich náboženské a národné presvedčenie!

PS: Teraz by sa mal ozvať každý veriaci a každý národovec, pretože dnes obvinili zo zločinu extrémizmu Slava Dlubača a zajtra môžu z toho istého „zločinu“ obviniť aj kohokoľvek iného, kto sa dovolí verejne priznať k Bohu a k národu!

JUDr. Rastislav Schlosár
generálny tajomník
ĽS Naše Slovensko