Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Ako sa vlastizradca Fico vyfarbil na svetovej konferencii v Davose (Kotleba, Hudecová, Schlosár)

Ako sa vlastizradca Fico vyfarbil na svetovej konferencii v Davose (Kotleba, Hudecová, Schlosár)

Vypočujte si reláciu kde sa dozviete, čo má Fico a jeho vláda na pláne v krátkej dobe so Slovenskom!!! Bol sa so svojimi plánmi pochváliť na konferencii globalistov v Davose. Jeho odkaz na Slovensko znie jasne: Potrebujeme na Slovensku 100 tis. zahraničných pracovníkov!!!!!! V relácii sa dozviete aj to, že vláda Róberta Fica musí rýchlo otvoriť náruč pre týchto migrantov a pripraviť im jednoduchšie podmienky na prácu a život. Nie, nebojte sa, my, Slováci, neprestaneme byť občanmi druhej kategórie ani za tejto vlády!!!!!

Upozornenie: Na začiatku relácie uvidíte video Róberta Fica z Davosu, z ktorého Vám môže prísť nevoľno!!!!! Vivat Agenda 2023 a jeho služobníci!!!!!!!!

Ak už máte plné zuby politikov, ktorí zrádzajú Slovensko a slúžia globalistom, podporte kandidatúru Mariana Kotlebu v prezidentských voľbách a podpíšte petičný hárok, ktorý mu umožní kandidovať.

Petičný hárok si môžete stiahnuť na nasledovnom odkaze – http://kotlebovci.sk/wp-content/uploads/2024/01/marian-kotleba-kandidat-na-prezidenta.pdf

Hárky treba odoslať najneskôr do 25. januára na jednu z adries uvedených na petícii. Ďakujeme za každý jeden podpis!