Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Obnovíme základnú funkciu ministerstva vnútra

Obnovíme základnú funkciu ministerstva vnútra

Prvými a najdôležitejšími úlohami ministerstva vnútra podľa zákona č, 575/2001 Z. z, je ochrana ústavného zriadenia, verejného poriadku, bezpečnosti osôb a majetku a ochrana a správa štátnych hraníc.

Práve v oblasti ochrany hraníc súčasné, ale aj bývalé vedenie štátu absolútne zlyhalo. Kvôli nečinnosti polície sme ešte minulý rok podali na generálnej prokuratúre trestné oznámenie, avšak táto vec dodnes nebola vybavená.

Od minulého roka, kedy bolo Slovensko prvýkrát postihnuté migračnou krízou sme všetky príslušné orgány vyzývali konať. Dokonca, keď aj počas zimy migrácia skončila, upozorňovali sme, že na jar budú tieto migračné toky pokračovať a pokiaľ sa na ne štát nepripraví, môže to mať trvalé negatívne následky.

Všetci nás mali za hoaxerov, a preto teraz, pred voľbami, dávame verejný prísľub, že v prípade úspechu v parlamentných voľbách sa budeme uchádzať o tento rezort a so všetkými migrantami na Slovensku urobíme poriadok.

Taktiež umožníme sformovanie dobrovoľníckych oddielov domobrany, aby sa všetci občania mohli aktívne podieľať na ochrane svojich životov, majetku a zdravia.

V oblasti mimovládnych organizácii verejne deklarujeme, že všetky mimovládky, ktoré dnes na Slovensku vykonávajú politickú protislovenskú činnosť, budú zrušené a ich činnosť zakázaná.

Ak sa s nami stotožňujete, 30. septembra voľte číslo 21 = záchranu Slovenska.