Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Máme riešenia pre rezort spravodlivosti

Máme riešenia pre rezort spravodlivosti

Z témy ochrany ľudských práv sa stal trhací kalendár. Liberáli a progresívci sa predháňajú, kto prinesie väčší nezmysel. Už im nestačia iba manželstvá osôb rovnakého pohlavia alebo adopcia detí, už medzi základné ľudské práva podľa nich musí patriť aj napríklad súťaženie mužov v ženských kategóriách, ak sa zrovna ako ženy budú cítiť. A podobné nezmysly.

Preto navrhujeme do Ústavy SR zakotviť jednoznačnú definíciu, že pohlavie je nemenné a je dané pri narodení, rovnako ako otec môže byť iba muž a matka žena.

V oblasti ochrany nenarodeného života navrhujeme zakázať potratovú turistiku, čiže vykonávanie potratov cudzinkám a navrhujeme aj sprísnenie vykonávania interrupcií, aby už žiadne dieťa nezomrelo zbytočne.

Väzenský systém a tresty navrhujeme upraviť a sprísniť tak, aby si každý, politik aj zlodej, riadne rozmysleli, či budú poctivo pracovať, alebo lúpiť a kradnúť.

Politikov a vysokých štátnych úradníkov cez zmenu zákonov urobíme majetkovo zodpovedných za svoje rozhodnutia. Vymožiteľnosť práva zvýšime, aby sa každý mohol domôcť spravodlivosti včas a bez zbytočných naťahovaní.

Nezabudnite, že 30. septembra si nevolíte iba reprezentantov do parlamentu, ale aj hodnotovú cestu, ktorou sa Slovensko vydá.

Voľme číslo 21!