Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Salto mortale Milana Uhríka

Salto mortale Milana Uhríka

„Priatelia, neuveriteľné. Včera, keď som sa po 9 rokoch čo poznám Milana Uhríka prvýkrát dozvedel, že rok a pol pôsobil v mládežníckej organizácii SDKÚ, som skoro odpadol.

V roku 2010 bolo už po 2 vládach Dzurindu, po tej najhnusnejšej prvitatizácii, po predaji Slovenských elektrární do zahraničných rúk, po schválení preletov amerických bombardérov nad našim územím. A on v roku 2010 nevedel aká je politická situácia a ako 25 ročný sa potreboval hľadať?

Avšak najviac ma zarazila jeho argumentácia v relácii Kulturblogu. Samé klamstvá a polopravdy:

  1. Uhrík tvrdil, že v roku 2010 ĽSNS ani iná alternatíva neexistovala. Nuž, ĽSNS v roku 2010 nie len existovala, ale sa aj v júni zúčastnila parlamentných volieb.
  2. Uhrík tvrdil, že v roku 2010 nemal nikto na Slovensku objektívne problém s EÚ. Ale áno, mali sme s ňou veľký problém práve my v ĽS Naše Slovensko. Od vzniku našej strany tento žalár národov kritiuzujeme. Veď Lisabonská zmluva, ktorá členským štátom odobrala najväčšiu suverenitu bola prijatá už v roku 2007 a platila od roku 2009!
  3. Uhrík tvrdil, že veľmi rýchlo zistil, že tam (do mladežníckej organizácie) nepatrí. Jeden a pol roka je rýchlo? To koľko potrebuje jeden človek času, aby zistil, že SDKÚ je banka zlodejov a privatizérov? Pripomínam, že kauza Gorila sa prevalila ešte v roku 2011, ani to mu nestačilo ako dôvod na odchod?

Priatelia, urobte si názor sami, ale ak aj po tomto niekto stále bude podporovať Republiku, tak naozaj neviem čo ešte potrebujete vedieť, aby ste zistili, že je to obyčajná štandardná politická strana.“

Ing. Martin Beluský, PhD.
podpredseda
ĽS Naše Slovensko