Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Po roku Kotlebovci v Tekovských Nemciach brali 3.miesto!

Po roku Kotlebovci v Tekovských Nemciach brali 3.miesto!

V sobotu 19. augusta 2023 sa v obci Tekovské Nemce (okres Zlaté Moravce) na miestnom futbalovom ihrisku uskutočnila súťaž vo varení gulášu, ktorej sa po roku znova zúčastnil aj náš tím Kotlebovcov z Tekova na čele so šéfkuchárom Milanom Strapkom.

Pomocníkmi mu boli členovia Mária Tóthová, Martina Lipnická, Štefan Jurík a Pavol Bizík, všetko kandidáti strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko v blížiacich sa septembrových parlamentných voľbách. Na akciu zavítal aj líder kandidátky Mgr. Marek Kotleba, ktorý si mohol tiež pochutiť na guláši Milanovho tímu a kamarátov prišli podporiť aj členovia z novozámockej a levickej oblastnej organizácie strany.

Návštevníci nášho stánku sa mali možnosť porozprávať s kandidátmi ĽS Naše Slovensko, ktorí im predstavili naše vízie a ciele, s ktorými zabojujeme 30.septembra v parlamentných voľbách. Nikto od nás neodchádzal s prázdnymi rukami. Rozdali sme nielen všetok guláš, ale aj nové predvolebné Desatoro Ľudovej strany Naše Slovensko, či iné drobné propagačné materiály.

Naozaj výborný guláš bol v konkurencii 16-tich tímov ocenený porotou 3. miestom, čo bolo už len čerešničkou na torte na záver naozaj krásneho horúceho slnečného letného dňa…