Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Po roku opäť na súťaži vo varení gulášu v Hostinci Remitáž v Jelenci

Po roku opäť na súťaži vo varení gulášu v Hostinci Remitáž v Jelenci

V sobotu 15. júla sa Kotlebovci z okresu Nitra a Zlaté Moravce zúčastnili súťaže vo varení gulášov v Hostinci Remitáž v Jelenci neďaleko Nitry. V horúcom letnom počasí, no na šťastie v tôni okolitých stromov, sme mali možnosť už počas varenia gulášu pri našom stánku privítať množstvo ľudí, ktorých sme ponúkli domácimi koláčmi, kofolou či minerálkou a zároveň sme ich oboznámili s našimi cieľmi, zhrnutými v Desatore ĽS Naše Slovensko, s ktorými pôjdeme do nadchádzajúcich septembrových parlamentných volieb.

Našim hosťom sme vysvetľovali hlavne rozdiel medzi nami Kotlebovcami a hnutím Republika, ktorých členovia varili guláš hneď vedľa nás. Ľuďom, ktorých sa pri našom stánku zastavilo neporovnateľne viac, ako pri stole Republiky, sme vysvetlili, že kto zradil raz svojich kamarátov a bratov v boji proti nespravodlivému systému, zradí aj svoj národ v najťažších časoch. Pretože to, čo vzíde zo zrady, nie je čistých a šľachetných úmyslov. Najväčší dôraz sme kládli na to, že naša strana Kotlebovci – ĽS Naše Slovensko ako jediná strana na Slovensku ide do volieb s hlavným volebným cieľom – vystúpiť z EÚ a z teroristickej organizácie NATO. Toto malo u našich hostí najväčší ohlas a mnohí nás uisťovali, že budú voliť nás, hoci boli presvedčení, že svoj hlas odovzdajú inej politickej strane.

Umiestnenie v prvej päťke sme s našim gulášom síce nezískali, no to ani nebolo našim cieľom. Našim cieľom bolo povedať ľuďom z ďalšieho kúta Slovenska, ktorá strana je skutočne kresťanská, národná a sociálna.

S pozdravom Verní sebe, svorne napred!
Za Boha, za národ! Stále vpred!

Ing. Peter Kováč
predseda oblastnej organizácie
Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce