Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kotlebovci súčasťou Furmanských pretekov v Krupine

Kotlebovci súčasťou Furmanských pretekov v Krupine

V duchu tradícií sa na mnohých miestach Slovenska konajú veľmi obľúbené furmanské preteky a nebolo tomu inak ani tento rok v meste Krupina. Dňa 1.7. sme my – členovia Ľudovej strany Naše Slovensko – podporili furmanské preteky, ktoré si za svoju náročnosť a priam umenie zaslúžia obrovský obdiv.

Furmanské preteky v Krupine sa konali priamo v lese a naši členovia prichystali nielen súťažiacim, ale aj všetkým zúčastneným občerstvenie. Tak ako je v našej strane zvykom, vždy sa snažíme byť blízko ľuďom, ktorí si vážia naše tradície a s láskou v srdci vždy prezentujú skutočné slovenské hodnoty.

Toto podujatie svojou účasťou podporil aj poslanec NR SR JUDr. Rastislav Schlosár, ktorý v rozhovoroch s účastníkmi tohto podujatia jasne vyjadril postoj Ľudovej strany Naše Slovensko, ktorej predstavitelia budú vždy na strane slovenských občanov a budú odhodlane a tvrdo bojovať za zachovanie Slovenska slovenského, tradičného a kresťanského!

Organizátorom, súťažiacim a všetkým zúčastneným v mene Ľudovej strany Naše Slovensko týmto vyjadrujeme úprimné poďakovanie.

Michal Medveď
predseda oblastnej organizácie
Krupina, Veľký Krtíš