Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kotlebovci opäť nechýbali na Cyrilo-metodských slávnostiach v Nitre

Kotlebovci opäť nechýbali na Cyrilo-metodských slávnostiach v Nitre

Dnes si Kotlebovci pripomenuli a slávnostnou svätou omšou na Svätoplukovom námestí v Nitre oslávili 1160. výročie príchodu sv. Cyrila a Metoda na územie Veľkej Moravy. Naši slovanskí vierozvestci, svätý Cyril a Metod, priniesli našim predkom do Nitry, centra Veľkomoravskej ríše, písmo hlaholiku a prišli k nám hlásať kresťanskú vieru a kultúru.

My, Kotlebovci sme jasne ukázali, aké hodnoty vyznávame. Že vyznávame kultúru života a nikdy nedopustíme, aby na Slovensku začala prevládať kultúra smrti LGBTI, ktorej hodnoty sa snažia presadzovať a pretláčať progresívni liberáli na čele s prezidentkou Čaputovou. Tá mala dokonca tú drzosť a odvahu sedieť v prvom rade účastníkov svätej omše!

Na znak úcty k cirkevným hodnostárom sme počas svätej omše stiahli naše vlajky, ktorých sme na námestí mali v naozaj hojnom počte, na „pol žrde“. Po ukončení svätej omše sme znova naše vlajky hrdo vztýčili a celé duchovenstvo ako aj prítomní pútnici mohli jasne vidieť, ktoré hodnoty sú pre nás na prvom mieste.

„Ježiš mu odpovedal: „Ja som cesta, pravda a život. Nik nepríde k Otcovi, iba cezo mňa.“ (Jn 14,6)

Po svätej omši sme sa spoločne vybrali na Nitriansky hrad, kde sme rozdali spolu dve stovky Desatora ĽS Naše Slovensko, čo liberálom nebolo veľmi po vôli a podráždene prskali. My sme si ale zobrali príklad práve z našich vierozvestcov, ktorí k nám prišli šíriť kresťanstvo. A tak sme šírili medzi ľudí naše morálne zásady, náš program zhrnutý v Desatore ĽS Naše Slovensko.

Verní sebe, svorne napred!
Za Boha, za národ!

Ing. Peter Kováč
predseda oblastnej organizácie
Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce