Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Matovič, Kollár a Pellegrini v parlamente podporili LGBT!

Matovič, Kollár a Pellegrini v parlamente podporili LGBT!

72 poslancov NR SR dnes posunulo do druhého čítania zákon, ktorý prvýkrát v slovenskej histórii dáva LGBT deviantom viaceré práva, ktoré doteraz mali len manželské páry. V podstate tak realizuje skryto a nenápadne veľkú časť z toho, čo presadzujú liberáli pri tzv. registrovaných partnerstvách homosexuálov. Ide o tzv. zákon o fiduciárnom vyhlásení.

Tento zákon z dielne ministra spravodlivosti Karasa (toho, čo chce zmierňovať tresty pre drogových dílerov a výrobcov detskej pornografie) umožní homosexuálnym „párom“ napríklad vzájomné:

  • zastupovanie v bežných veciach;
  • získavanie informácii o zdravotnom stave a zo zdravotnej dokumentácie;
  • ustanovenie za opatrovníka alebo správcu dedičstva;
  • či – nárokovanie ošetrovného.

Hoci takéto „páry“ deviantov nebudú oficiálne uzatvárať žiadne registrované partnerstvá (ako dvojstranný právny akt), ich „partnerstvo“ bude predsa len zaregistrované v podobe tzv. fiduciárneho vyhlásenia, ktorým každý z nich osobitne označí toho druhého za svojho dôverníka. Tieto vyhlásenia totiž budú súčasťou Notárskeho centrálneho registra fiduciárnych vyhlásení vedeného Notárskou komorou Slovenskej republiky.

V podstate tak ide o prvý krok smerujúci k registrovaným partnerstvám a následne k manželstvám homosexuálov a adopciám detí týmito deviantmi – teda k požiadavkám, ktoré dlhodobo presadzujú liberáli, EÚ a západní globalisti.

Kto všetko hlasoval za rozšírenie práv pre LGBT a tým za otvorenie Pandorinej skrinky, ktorá môže skončiť totálnou deštrukciou našej spoločnosti a tradičných hodnôt, na ktorých po stáročia stojí?

Návrh zákona podporili až na zopár výnimiek všetci poslanci Matovičovho OĽANO a Kollárovej SME RODINA. K nim sa pridal aj Pellegriniho HLAS, viacerí nezaradení poslanci a poslanec Richard Takáč zo Smeru.

Výpis z hlasovania nájdete tu.

P.S. Nech vás nepomýli to, že liberáli zo SAS sa zdržali. Pre nich je totiž aj tento zákon príliš slabý a chceli by ešte viac. V princípe však presadzujú to isté, čo je aj obsahom tohto zákona.

JUDr. Rastislav Schlosár
člen Ústavnoprávneho výboru NR SR
za ĽS Naše Slovensko