Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kotlebovci opäť súťažili v Stožku

Kotlebovci opäť súťažili v Stožku

Každoročne sa na konci mája koná v malebnej obci Stožok súťaž vo varení gulášu s názvom Gulášmajster. Tejto súťaže sa zúčastňujeme pravidelne každý rok. Tentokrát tomu nebolo inak.

Už od skorého rána sme sa ako súťažné družstvo Kotlebovci – ĽS Naše Slovensko pripravovali, aby sme mohli pohostiť verejnosť. Tento ročník bol však iný. Bolo cítiť, že je to predvolebný rok. Za dlhé roky našej účasti na tejto súťaži sme boli jediná politická strana, ktorá prišla medzi ľudí. Tento rok sa tu však nazbieralo hneď niekoľko politických strán. Ich účasť nás však potešila. Po vyhlásení výsledkov sa iné politické strany zbalili a odišli. My Kotlebovci sme zostali do konca, venovali sa ľuďom a viedli naozaj zaujímavé rozhovory. Obrovský záujem bol aj o našu petíciu za mier.

Podujatie svojou účasťou podporil aj predseda ĽS Naše Slovensko Ing. Mgr. Marian Kotleba a tiež poslanec NR SR Marek Kotleba, ktorí so zúčastnenými viedli družné debaty.

Ďakujeme organizátorom za možnosť účasti na súťaži a za výborný sprievodný program nielen pre dospelých, ale aj pre deti.

Juraj Suja
predseda oblastnej organizácie
Detva, Lučenec, Poltár