Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Voľba posluhovačov globalistov nám prinesie digitálne otroctvo. Zastavme spoločne toto šialenstvo!

Voľba posluhovačov globalistov nám prinesie digitálne otroctvo. Zastavme spoločne toto šialenstvo!

Priatelia, viete aká nás čaká budúcnosť pod štandardnými politikmi, a teda politikmi, ktorí sa hlásia k EÚ a NATO? Pozrime sa na prehľad o tom, čo nás čaká, ak budeme stále voliť tých, čo slúžia globalistom (Brusel, Washington, WHO, WTO, WEC atď). Nejde o žiadne konšpirácie, viacero vecí už funguje, tie ďalšie sa postupne pripravujú:

Strata suverenity – už dnes sme veľa kompetencii presunuli na Brusel, čoskoro bude naša hranica len administratívna záležitosť, rozhodovať o nás budú iní. Nebudú existovať orgány štátnej správy ako ich poznáme dnes, všetko to budú už len „poverené“ úrady. Mnohé zaniknú, keďže už nebudú mať kompetencie o ničom rozhodovať. Centrum už nebude v Bratislave, ale v Bruseli.

Digitálna mena – žiadna hotovosť, všetko bude podliehať bankám – poplatky, ale aj podmienky na transakcie. V obchodoch si ani len nenakúpite, pokiaľ nebudete spĺňať podmienky, ktoré si stanovia globalisti.

Zdravotníctvo bude podliehať priamo WHO (Svetovej zdravotníckej organizácií) – nejde o konšpiráciu, WHO začalo už meniť aj pandemické pravidlá. Naša legislatíva sa má čoskoro tomu podriadiť. Toto je krok k tomu, aby ľudia postupne prijali digitálnu identitu. WHO bude určovať, či nosiť rúška, očkovať sa, kedy vyhlásiť lockdown a podobne. Všetko za účelom riadeného prechodu na digitálnu totalitu.

Digitálna identita – Už sa nevoláte Jozef, či Tereza. Už ste len číslo. Všetky vaše doklady vrátane zdravotnej karty a vašej identity sú súčasťou digitálneho pasu. Jeho fungovanie bude podmienené aktualizáciami a tie budú súvisieť s podmienkami, ktoré budete musieť spĺňať. Nebudete sa chcieť pravidelne očkovať? Vaša digitálna identita sa neaktualizuje a vy ste defacto prestali existovať. V obchode nenakúpite, v nemocnici vás neošetria, verejná doprava už pre vás neexistuje a s veľkou pravdepodobnosťou vám ani len nenaštartuje vaše nové smart auto. A ak si myslíte, že podmienky fungovania budú súvisieť len s očkovaním, máte slabú predstavivosť. Pamätáte sa na modrý papierik, bez ktorého ste nemohli nakupovať, či prekročiť hranice okresu? To bol len chabý začiatok.

Smart mestá – na to, aby ste sa nevyhli prijatiu digitálnej identity, budú pretvorené aj naše mestá. Všetko bude fungovať perfektne, nikto si nebude môcť sťažovať, teda pokým vynecháme „dezolátov“, ktorí nebudú chcieť tancovať podľa toho, ako globalisti zavelia. Tí budú vyčlenení na okraj spoločnosti a postupne likvidovaní, pretože odmietli digitálnu identitu a sú pre moderného euroobčana nebezpeční. Pred Novým svetovým poriadkom nebude úniku.

Smart doprava – či už pôjde o elektromobily, alebo mobily poháňané čímkoľvek, budú to auta s modernou technológiou. Bezpečnosť bude na prvom mieste, čiže nielenže si do auta nesadnete opitý, čo je skvelá vec, mimochodom reálna už dnes, auto bude mať aj iné bezpečnostné prvky. A keďže bezpečnosť moderného európskeho občana bude na 1. mieste, tak sa bude každý pred jazdou musieť prihlásiť cez svoju digitálnu identitu. Namiesto kľúčikov v ruke, budete mať svoj digitálny pas, ktorý budete musieť načítať. Nemáte ho? Nepovozíte sa. Nezodpovedných vodičov nikto predsa na cestách nechce.

Moderné potraviny – geneticky modifikované potraviny (GMO) sa stanú bežnou súčasťou vášho jedálnička, hoc o tom nemusíte byť ani len informovaní. Do potravín sa začnú čoskoro pridávať aj iné dobroty, ako sme už dnes mnohí počuli, a to rôzne druhy hmyzu. Ale čo by sme neurobili pre rozvoj „zelenej Európy“. Mäso bude vecou minulosti. Pre nostalgiu budeme radi, keď si ju budeme môcť vytlačiť na 3D tlačiarni, hoc obsahovo pôjde o zložky z hmyzu a GMO. Drobné pestovanie a chovanie v rámci domácnosti bude buď zakázané, alebo tak prebyrokratizované, že sa do domácej výroby potravín nepustí nikto.

Bezuhlíková spoločnosť – ako zodpovední euroobčania k našej planéte budeme ochotne vytvárať „zelenú Európu“. To však bude zmena v každom aspekte života. A to podstatnejšie je, že to nebude zadarmo. Investície na pretvorenie tejto nezodpovednej spoločnosti sa píšu v biliónoch eur. A niekto to predsa zaplatiť musí. Preto EÚ už dnes chystá návrh zákona na zdanenie nehnuteľností. Má ísť o 2% z trhovej hodnoty vašej nehnuteľnosti. Trhová hodnota je však veľmi relatívny pojem. Dnes už aj staršie domy stoja aj 200 000 euro. Máte takýto dom, zaplatíte zaň 4000 euro ročne. A ďalší zaujímavý návrh? Kto nezrekonštruuje svoj dom na energeticky úsporný, nebude môcť v ňom bývať. Všetko je však tvorené za jediným účelom, a to zadlžiť občanov. Človek zadlžený, je totižto človekom poslušným.

Zrušenie súkromného vlastníctva – videli ste už reklamu, že ak nemáte na drahé energie, máte predať svoj dom a stať sa podnájomcom? To čo zažívame dnes je len začiatok. Média už aj na Slovensku začali všetkých na to pripravovať. Alebo ste ešte nepočuli reláciu v našom verejnoprávnom médiu, kde sme sa mohli dozvedieť, že šťastný jedinec je ten, ktorý nič nevlastní, lebo je slobodný a nie je na nič naviazaný? Pripomína vám to agendu 2030, alebo ideológiu „Veľkého Resetu“ Svetového ekonomického fóra? Určite nejde o náhodu. Spoločnosť bez súkromného vlastníctva nás má údajne urobiť šťastnými a rozhodne aj poslušnými. Kto bude poslušný, tomu možno nabehne nejaký ten kredit digitálnej meny na aplikáciu jeho digitálnej identity. A kto nie, tak ten si môže ísť šťastne pískať.

Zrušenie slobody slova – sloboda slova, alebo vyvážené informácie, to sú pojmy, ktoré neexistujú už v súčasnosti. Strata slobody slova musela prísť medzi prvými, pretože ak by mali ľudia objektívne informácie, rýchlo by odmietli vznikajúcu totalitu nového svetového poriadku. Pravda sa stáva „hoaoxom, či dezinformáciou“ a klamstvo slobodnou informáciou. Každý, kto bude kritizovať šírenie slobodných informácií bude dehonestovaný, očierňovaný, blokovaný a perzekvovaný. Média budú slúžiť na vytváranie čoraz väčšieho nátlaku na tých, ktorí budú odmietať vznik modernej digitálnej totality. Toto nie je hoax, všetko sme zažili už počas covidu – nenosíte rúško, nedodržiavate lockdown, nechcete sa očkovať? Stávate sa šíriteľom choroby, nebezpečným pre spoločnosť. V praxi sme to mohli zažiť, keď predseda vlády Matovič všetkých, kto nedodržiaval protipandemické opatrenia nazýval vrahmi, tiež keď policajti brutálne napadli ľudí nakupujúcich v obchode bez rúška, alebo keď média účelovo dehumanizovali tých, čo sa nechceli dať zaočkovať a to spôsobom, že ich prirovnávali k zvieratám a všetkým odkazovali, že by mali „kvičať ako svine na bitúnku“. Takto vyzerá rodiaca sa moderná digitálna totalita. A ak vám z toho bolo na vracanie, tak sa pripravte, toto je len začiatok.

Elektronické voľby – čerešnička na torte budú elektronické voľby, pretože ako raz povedal aj Stalin, voľby nerozhodujú voliči, ale tí, čo voľby spočítavajú. Elektronické sčítavanie volieb však máme už aj dnes a kto si dal námahu odsledovať fungovanie tohto systému už počas volieb v roku 2020, mohol vidieť „dôveryhodnosť“ tohto sčítavania na vlastné oči. Kým sú však hlasy voličov na papieri, všetko sa dá ľahko prekontrolovať, sčítať nanovo a dokázať prípadné machinácie, či zlyhanie systému. Nové voľby majú však priniesť možnosť voliť cez počítač, alebo mobil. Mnohí možno budú touto novinkou nadšení, pretože nebudú musieť opustiť obývačku svojho domova, alebo dobre rozbehnutých kamarátov za stolom v krčme. Tieto voľby však už nikto neskontroluje. Ak sa nový moderný elektronický volebný systém rozhodne úplne poprehadzovať dáta, nikto o tom nebude vedieť. Žiadna kontrola už nebude existovať. Nehovoriac o tom, že s vysokou pravdepodobnosťou bude môcť odvoliť len ten, kto prijme digitálnu identitu a dopredu sa prispôsobí nabehnutému trendu.

Priatelia, hodnotenie kandidátov, či politických strán nemôže byť naďalej stavané na tom, či je niekto ľavicový, alebo pravicový. Politikov nemôžeme naďalej vyberať na základe ich rečí, alebo sympatií, či emócií. Dnes sa už fakt nemôžeme pozerať ani na to, ako sa politické strany hodnotovo profilujú, lebo v skutočnosti ide len o drobné zmeny medzi nimi všetkými. Dokonca dnes aj tí, čo sa hlásia ku konzervativizmu, presadzujú LGBTI agendu a podobne. Preto dnes je najdôležitejšie hodnotiť, či dané politické strany, resp. ich kandidáti slúžia globalistom, alebo záujmom občanov Slovenskej republiky. A povedzme si úprimne, že nech bola pri kormidle na Slovensku akákoľvek vláda, trend nastupujúceho nového svetového poriadku a digitálnej totality napredoval. Kto slúži Bruselu, nemôže slúžiť Slovensku. Kto slúži diablovi, nemôže Bohu.

Preto priatelia, nedajte sa naďalej klamať sladkými rečami, dobre znejúcimi heslami, či predraženou marketingovou kampaňou. Po voľbách bude totižto záležať len na jednom – aký mandát budú mať protiglobalistické politické strany, ako je ĽS Naše Slovensko a aký mandát budú mať politické strany slúžiace globalistom v Bruseli. Vaše rozhodovanie v nadchádzajúcich voľbách bude o tom, či si zvolíte slobodu v suverénnej Slovenskej republike, alebo digitálnu totalitu riadenú z Bruselu.

Andrej Medvecký
poslanec NR SR
za ĽS Naše Slovensko