Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Rastislav Schlosár: Vystúpme zo zločineckej organizácie NATO! Čím skôr, tým lepšie!

Rastislav Schlosár: Vystúpme zo zločineckej organizácie NATO! Čím skôr, tým lepšie!

https://youtu.be/h8xxRMGA27c

V NR SR sme navrhli prijať uznesenie, ktorým by sa spustil proces odstúpenia od tzv. Severoatlantickej zmluvy, a teda vystúpenia Slovenska zo zločineckej organizácie NATO.

Hlasovanie o tomto uznesení opäť raz ukázalo, kto za koho kope. Kto len hovorí, a kto aj reálne koná. Zo 131 prítomných poslancov bolo za len 10 poslancov! Štandardná opozícia z Ficovho SMERU a Pellegriniho HLASU bola jednotne proti vystúpeniu z NATO, čím potvrdila to, čo hovoríme všade. Sú to rovnakí sluhovia západných globalistov ako Heger, Matovič, Kollár či Sulík. Na jednej strane hovoria o tom, že sú proti vojne s Ruskom, na druhej strane však naďalej podporujú členstvo Slovenska vo vojenskom pakte NATO, ktorý nás do tejto vojny čoraz viac zaťahuje.

Ľudia by si mali zapamätať aj postoj známeho akože „odporcu“ americkej politiky Ľuboša Blahu a poslancov zo strany Život – Národná strana Tomáša Tarabu, Štefana Kuffu a Filipa Kuffu, ktorí o sebe tvrdia, že bojujú za slovenské národné záujmy. Všetci traja sa k vystúpeniu z NATO postavili rovnako. Hoci boli v pléne parlamentu prítomní, alibisticky sa neprezentovali a zbabelo sa tvárili, že tam nie sú!

O tom, prečo je potrebné vystúpiť zo zločineckej organizácie NATO čím skôr, sa dozviete z vystúpenia poslanca Rastislava Schlosára k tomuto uzneseniu ĽS Naše Slovensko.