Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Odovzdali sme športové vybavenie pre mladých kickboxeristov z Hnúšte

Odovzdali sme športové vybavenie pre mladých kickboxeristov z Hnúšte

O tom, že Kotlebovci stále pomáhajú tam, kde treba, nie je najmenších pochýb. Tentokrát tím zložený z poslancov Národnej rady Slovenskej republiky, Mgr. Stanislava Mizíka a Mgr. Mareka Kotlebu, spolu s krajským predsedom Petrom Podhorským a oblastným predsedom oblasti Rimavská Sobota, Petrom Cavarom úradoval v malom mestečku na Gemeri-Malohonte v Hnúšti.

V Hnúšti, v okrese Rimavská Sobota, pôsobí na svoje pomery veľmi úspešný kickboxeristický klub LEON Hnúšťa, ktorý dosahuje výborné výsledky na slovenskej, ale aj medzinárodnej scéne. Vychoval už viacero majstrov Slovenska, ale aj cvičencov, ktorí skončili na medailách aj na svetových šampionátoch.

Klub vedie charizmatický tréner Jozef Vranec, ktorý v tejto neistej a finančne nestabilnej dobe musí okrem trénovania svojich zverencov, myslieť aj na chod celého klubu po ekonomickej stránke.

Práve kvôli tomu, že kickboxeristi z Hnúšte musia otáčať každé euro, sme sa rozhodli my Kotlebovci pomôcť aspoň formou nákupu športových potrieb na tréningy a súťaže.

Veríme, že táto naša pomoc im pomôže a už teraz sa tešíme na ich ďalšie úspechy.