Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Nebudeme stáť vedľa ľudí, ktorí celý život podporujú EÚ a NATO!

Nebudeme stáť vedľa ľudí, ktorí celý život podporujú EÚ a NATO!

https://youtu.be/8mz2vE4hM4E

Dnes mali predstavitelia ĽS Naše Slovensko vystúpiť na proteste v Bratislave. Keď sme sa však dozvedeli, že máme stáť vedľa Fica, Danka a Uhríka, tak sme našu účasť na proteste zrušili.

Nebudeme stáť vedľa ľudí, ktorí celý život podporujú EÚ a NATO. Ľudí, ktorí hlasovali za rozširovanie NATO. Vedľa ľudí, ktorí nakupovali americké stíhačky a podporovali vládu bruselského diktátu na Slovensku. A nebudeme stáť ani vedľa ľudí, ktorí kvôli tlaku Bruselu a lukratívnemu platu europoslanca otočili a zmenili rétoriku ohľadom Európskej únie.

Smer 12 rokov prehlboval vládu EÚ na Slovensku! Smer vždy hlasoval za rozširovanie NATO aj za prijímanie imigrantov! Smer spolu s SNS hlasovali za vstup amerických vojakov na Slovensko a za vyslanie slovenských vojakov na ruské hranice! Fico osobne podporuje členstvo SR v EÚ aj NATO!

SNS sa dnes tvári ako národná strana. Bola to však práve SNS, ktorá pod vedením Andreja Danka nakúpila americké stíhačky F-16! Kvôli F-16kam sa na letiskách Sliač a Kuchyňa rozťahujú americkí vojaci!

A Uhrík? Veď ten pod tlakom Bruselu a vplyvom luxusného platu europoslanca úplne zmenil rétoriku ohľadom Európskej únie!

S takýmito zradcami národa sa my nikdy na jedno pódium nepostavíme! V otázke prežitia slovenského národa a Slovenskej republiky nikdy kompromisy robiť nebudeme!!!