Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Marian Kotleba: Ďalší hoax oficiálne vyvrátený!

Marian Kotleba: Ďalší hoax oficiálne vyvrátený!

Ako prvá na umelý pôvod vírusu Covid-19 na území Európy upozornila česká vedkyňa Dr. Soňa Peková. A ako prvý na Slovensku som si jej tvrdenia dovolil prevziať a upozorniť na ne práve ja.

Koľkože to bolo posmechu, že Kotleba zase šíri hoaxy! Ako sa mnohí chytali za hlavu, keď som si dovolil vylepšiť recept proti kovidu a do vodky som primiešal trochu Bromhexinu. Nakoniec aj ten Bromhexin sa vedecky preukázal ako účinný liek proti vírusovým ochoreniam dýchacích ciest.

Dokonca toto moje video bolo aj jedným z oficiálnych dôvodov odídencov z našej strany, aby odišli a vytvorili si svoju republiku. Oni predsa nebudú veriť konšpiráciám a hoaxom. Ku kovidu sme podľa nich mali pristupovať vedecky a v súlade s tým, čo tvrdili autority.

Žiaľ, neboli to len ich hlúpe reči, chlapci okolo Uhríka tomu aj naozaj verili. Miro Urban, lekár z ružomberskej vojenskej nemocnice, do poslednej chvíle odporúčal na liečenie proti kovidu Remdesivir. Vo svojej poblúznenosti systémom zašiel až tak ďaleko, že v parlamentnej rozprave očkovanie označil ako v budúcnosti nevyhnutné.

Ako sa postupne hoaxy menia v pravdu, tak padajú aj masky hercov a herečiek. Dôležité je si však zapamätať ich rozhodnutia a správanie v časoch, keď za protisystémový názor hrozil mediálny výsmech, šikana, prenasledovanie alebo aj trestné stíhanie.

A prečo nepíšem o zapredancoch typu Jarčuška, Sabaka a Mikas? Ich činy sú totiž dobre známe a keď raz nastúpi vláda, ktorá nebude slúžiť oligarchom a globalistom, tak budú musieť predstúpiť pred nestranný súd.

PS1: V porovnaní s vyššie uvedenými sa náš poslanec Peter Krupa javí ako odvážny rytier zo starých čias. Kým oni vajatali a hľadali cesty ako neprísť do konfliktu so systémom, Peťo Krupa zásadne nenosil rúško ani v pléne Národnej rady, za čo mu Boris Kollár zobral celý mesačný plat poslanca.

PS2: Z prosystémovej partičky okolo Uhríka sa v tom čase vynímal Mazurek, ktorý mal ku kovidu rovnako ako ja úplne jasný a realistický postoj. A prečo ho takto extra spomínam? Lebo ho tiež chudáka riadne oklamali.

PS3: Dobre viete, že dlhodobo presadzujem všeľudový chov sliepok. Preto vám teraz hovorím (píšem), že tak ako sa potvrdili „hoaxy“ ohľadom kovidu, tak sa potvrdia aj „hoaxy“ ohľadom vtáčej chrípky a plánovaného zákazu hydiny v domácich chovoch. Boj o právo chovať sliepky sa stane bojom o našu vlastnú slobodu. A keď ustúpime aj v tejto veci, tak sa ten ústup skončí až vtedy, keď nás hodia zo skaly rovno do priepasti. A nech sa teraz na tom smejú presne tí, ktorí sa smiali na Pekovej, na Bromhexine a na všetkých ostatných „hoaxoch“, ktoré tak veľmi dráždia globalistov a nimi ovládané médiá, ale ktoré sa postupne, ale isto, stávajú realitou.