Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kotlebovci z oblasti Horná Nitra sa mobilizujú: „Do volieb ideme s plným nasadením!“

Kotlebovci z oblasti Horná Nitra sa mobilizujú: „Do volieb ideme s plným nasadením!“

Členovia a sympatizanti oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko – Bánovce nad Bebravou, Prievidza, Partizánske a Topoľčany sa stretli, aby si stanovili ciele a priority na rok 2023.

Na začiatku zasadnutia sme si minútou ticha uctili nášho spolubojovníka Vojtecha Riga z Prievidze, ktorý nás nečakane opustil. Česť jeho pamiatke!

Stretnutie sa nieslo v rodinnej atmosfére, na rok 2023 sme si schválili akcie na celý rok a stanovili ciele, pričom hlavnou prioritou, na ktorú sa členovia a sympatizanti ĽS Naše Slovensko zamerajú, budú predčasné parlamentné voľby. Všetci si uvedomujeme dôležitosť týchto nadchádzajúcich volieb a preto začíname pracovať naplno, radikálnejšie a nekompromisne! Je našou povinnosťou občanom SR naďalej otvárať oči a umožniť im s plnou zodpovednosťou voliť jedinú skutočnú národnú a kresťanskú stranu, ktorá nedovolí Slovensko rozpustiť v bahne európskeho liberálneho šialenstva a ani zatiahnuť Slovensko do krvácajúcej vojny proti Rusku.

A preto sa členovia ĽS Naše Slovensko z oblasti Hornej Nitry dohodli, že sa budú stretávať každý mesiac, aby zhodnotili svoju prácu a mohli tak operatívnejšie reagovať na stále meniacu sa politickú situáciu.

Za Boha a za národ!