Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Výročný Snem za predsedu opäť zvolil Mariana Kotlebu

Výročný Snem za predsedu opäť zvolil Mariana Kotlebu

V sobotu, 14. januára 2023, sa v Brodzanoch (okres Partizánske) konal výročný Snem ĽS Naše Slovensko za účasti viac ako 150 delegátov a hostí z celého Slovenska.

Snem strany po rozsiahlej a konštruktívnej diskusii schválil zmenu stanov, ktorá rozšírila Predsedníctvo strany o troch nových členov a pre posilnenie regionálnych štruktúr zaviedla štyri krajské organizácie s vlastnými krajskými predsedami.

Delegáti Snemu tiež dostali možnosť zvoliť si opätovne celé nové Predsedníctvo strany, ktorého hlavnou úlohou je úspešne doviesť stranu do najbližších parlamentných volieb.

Funkciu predsedu strany obhájil Ing. Mgr. Marian Kotleba, ktorého vo funkcii jednohlasne podporili všetci prítomní delegáti. Týmto sa opäť potvrdilo, že členská základňa ĽS Naše Slovensko dôveruje a pevne stojí za svojim predsedom, ktorý navzdory všemožným prekážkam a prenasledovaniu stranu už dvakrát priviedol do Národnej rady Slovenskej republiky.

Na Sneme strany sa k účastníkom prihovorili aj jednotliví predstavitelia Predsedníctva strany. V príhovoroch zazneli slová vďaky za doterajšiu prácu, odhodlanosť a výzvy na pokračovanie vo vytrvalom boji za Slovensko, ktoré má byť predovšetkým národné, kresťanské a sociálne. A to obzvlášť dnes, v dobe plnej marazmu a ničenia tradičných hodnôt, sa všetci účastníci snemu zhodli, že ĽS Naše Slovensko musí byť ešte silnejšia a odhodlanejšia, pretože je jedinou parlamentnou politickou stranou, ktorá celý čas v duchu hesla Za Boha a za národ neochvejne stojí na strane slušných ľudí a slovenských národných a štátnych záujmov.

Tak, ako v minulosti, aj po tomto sneme je Ľudová strana Naše Slovensko pripravená, ako jediná skutočne opozičná politická strana, bojovať proti všetkým nepriateľom Slovenska – globalistom, liberálom, Európskej únii aj NATO.

„Naspäť cesta nemožná, napred sa ísť musí!“