Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Marian Kotleba k 30. výročiu obnovenia slovenskej štátnosti

Marian Kotleba k 30. výročiu obnovenia slovenskej štátnosti

1. januára 2023 uplynulo rovných 30 rokov od obnovenia Slovenskej republiky.

Keď 1. januára 1993 vznikla v poradí už druhá Slovenská republika, slovenský národ do nej vkladal obrovské nádeje a očakávania. Hoci sme si uvedomovali, že budovanie vlastného štátu nebude ľahké, tešili sme sa naň ako na vytúžené dieťa mnohých generácií slovenských národovcov a národných buditeľov.

Žiaľ, na Slovensku už v tom čase existovala mediálne silná skupina zarytých nepriateľov slovenskej štátnosti. Federalisti, sionisti, masarykovci a mnoho ďalších čechoslovakistov – vskutku tragické postavy.

Tieto skupiny vďaka peniazom a médiám z cudziny, najmä z USA, postupne získavali v mladom štáte nielen vplyv, ale aj moc. Prostredníctvom takzvaných elitných klubov vytvorili uzavreté spolky a infiltrovali sa do politických funkcií. Do riadiacich pozícií štátu sa tak dostali ľudia, ktorí samotnú SR ani nechceli. A často to veru ani neboli Slováci.

Táto transformácia štátu zašla postupom rokov a pôsobením všetkých vlád, plných nepriateľov štátnosti, až tak ďaleko, že sa národu vyslovene protinárodné a protištátne kroky začali vykresľovať ako niečo užitočné a maximálne dobré.

Tak sa podvodným referendom podarilo zatiahnuť Slovensko do EÚ. Do NATO sme išli dokonca aj bez referenda!

Po vstupe SR do týchto štruktúr nabrala skaza národa a štátu rýchle obrátky. Všetky nasledujúce vlády čoraz viac pretláčali globalistickú agendu a politiku.

Slovensko sa postupne stávalo potravinovo aj energeticky závislou krajinou a z kedysi samostatného štátu sme to dotiahli na montovňu pre zahraničné firmy.

Robert Fico mal možnosť Slovensko zachrániť. Ľudia mu na 12 rokov zverili vládu nad Slovenskom, z toho dokonca 4 roky to bola vláda jednej jedinej strany Smer-SD.

Namiesto práce pre národ a štát sa však Fico vydal cestou bačovania, humpľovania a bezbrehého podriaďovania Slovenska príkazom EÚ a NATO.

Oklamaní a sklamaní ľudia boli z Ficových vlád až natoľko zúfalí, že dokázali v posledných voľbách zvoliť vládu súčasnú. Vládu, ktorá dielo skazy mladej Slovenskej republiky dokonala.

30 rokov je dlhá doba. U človeka ide o polovicu aktívneho života. Pri štátnom útvare ide o skúšku životaschopnosti.

Preto dnes musíme bilancovať. Spraviť si porovnanie našich očakávaní a túžob na jednej strane, a dosiahnutých výsledkov na strane druhej.

A nech sú tie očakávania a túžby akékoľvek, pri pohľade na desivú národo-hospodársku realitu roku 2023 je jedna vec nad slnko jasnejšia.

Všetci štandardní politici, ktorí mali osud nášho mladého štátu vo svojich rukách, katastrofálne zlyhali. Všetci uprednostnili svoje osobné záujmy a záujmy EÚ a NATO pred záujmami štátotvorného slovenského národa. Všetci sa, viac alebo menej, ale naozaj všetci, podieľali na hospodárskej, ekonomickej a právnej likvidácii tak ťažko nadobudnutej slovenskej národnej a štátnej suverenity.

Jednoducho, súčasný stav Slovenska je výsledkom vlády štandardných politikov a politických strán!

Ako z toho von? Počúvajte Rádio Kompas už tento utorok 3.1.2023 o 10:00 hod.

Teším sa na vás, priatelia!
Teším sa na vás, Slováci!