Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Naďalej pomáhame slušným slovenským mnohodetným rodinám

Naďalej pomáhame slušným slovenským mnohodetným rodinám

Súčasná politická i sociálna situácia veľmi nehrá do karát našich občanov. Veľa rodín pociťuje neschopnosť vládnucej garnitúry a o minimálnej pomoci rodinám v núdzi ani nehovoriac. Minimálne zvyšovanie sociálnych dávok a tvárenie sa vládnych predstaviteľov, že ako zodpovedne a svedomito pomáhajú rodinám, ktoré sa ocitli na úplnom sociálnom dne, je úbohé a až na zaplakanie.

Našej strane však záleží na každom jednom občanovi. Človek, ktorý pracuje a je prínosom pre našu krajinu, nemôže predsa žiť v biede. My sa nemôžeme nečinne prizerať tomu, ako sa väčšina rodín pomaly, ale isto, dostáva na dno svojich síl, čo sa týka platenia réžií, hypoték alebo len bežného nákupu potravín pre svoje deti.

Preto sme sa rozhodli podporiť a pomôcť svojou troškou rodine pani Janky z Patiniec, ktorá má 5 detí. Nakúpili sme im trvácne potraviny a drogériu a aspoň takouto nezištnou pomocou uľahčili ich každodenné trápenie a zápasenie o prežitie. Sme radi, že aspoň na malú chvíľu sme mohli vyčariť úsmev na tvári detí i rodičov a snáď táto naša potravinová pomoc dokáže na nejaký čas preklenúť ich neľahké obdobie.