Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Ministra vnútra Mikulca vyzývame na okamžité spustenie ochrany štátnych hraníc!

Ministra vnútra Mikulca vyzývame na okamžité spustenie ochrany štátnych hraníc!

Dnes polícia pri Nitre zadržala zhruba 100 nelegálnych imigrantov, ktorí cez Slovensko mierili do Nemecka. Odchytenie migrantov na území SR je síce úspech polície, ale pre Slovensko prináša len problémy. O imigrantov sa musíme starať, musíme ich živiť, aj poskytovať im zdravotnú starostlivosť. Jednoducho, celé zle!

Preto je potrebné akékoľvek pokusy o nelegálne prekročenie štátnej hranice odchytávať priamo na štátnej hranici! V zmysle medzinárodného práva totiž migranti, odchytení na štátnej hranici, môžu byť vrátení do štátu odkiaľ prišli a ten ich musí prijať. Nestalo by sa tak, že by sme sa o týchto migrantov museli starať práve my.

Prebiehajúce migračné útoky sú ďalším zlyhaním Európskej únie, ktorá nedokáže ochrániť svoje vonkajšie hranice. Žiaľ, migračná politika EÚ je dlhodobo nastavená v neprospech pôvodných európskych obyvateľov, a naopak, v prospech ideológie multikulturalizmu. Preto je najvyšší čas začať sa seriózne zaoberať otázkou vystúpenia krajín V4 z Európskej únie. Skôr, ako bude neskoro. Skôr, ako tu imigranti vytvoria ucelené komunity a začnú meniť naše tradície, kultúru, aj hodnoty.