Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Minister Mikulec odignoroval žiadosť o riešenie migračnej krízy!

Minister Mikulec odignoroval žiadosť o riešenie migračnej krízy!

https://youtu.be/c7Y6GASru_c

MINISTER MIKULEC ODIGNOROVAL ŽIADOSŤ POSLANCOV BELUSKÉHO, SCHLOSÁRA A KRUPU O RIEŠENIE MIGRAČNEJ KRÍZY!

Priatelia, minister vnútra Mikulec úplne odignoroval našich poslancov, ktorí ho slušne a v súlade s protokolom požiadali o stretnutie ohľadom riešenia migračnej krízy na Slovensku. Celý týždeň ich sekretariát ministra naťahoval, aby sa dnes nakoniec dozvedeli, že minister im žiaden termín nevyčlenil.

Toto správanie ministra Mikulca ukazuje, že o skutočné riešenie migračného problému na Slovensku absolútne nemá záujem. Musíme teda konštatovať, že odchytávanie migrantov až vo vnútrozemí SR a ich rozmiestňovanie po celom Slovensku asi nie je náhoda, ale úmysel!

Podľa vyjadrení policajtov z hraničnej a cudzineckej polície je denný záchyt migrantov za posledné 2 týždne viac ako 200 denne. Ak nič neurobíme, ak nedonútime políciu začať chrániť hranice, tak len za jeden mesiac takýmto tempom na Slovensku pribudne viac ako 5000 nelegálnych imigrantov.

Teraz už nejde o fazuľky a politické tričká! Teraz už ide o prežitie Slovenska tak, ako ho poznáme, ako ho máme radi. Preto musíme konať čo najrýchlejšie!

STRETNEME SA 12. NOVEMBRA O 10:00 HOD. PRED ŽELEZNIČNOU STANICOU V KÚTOCH.