Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Vo Vinodole bol náš výkon vo varení gulášu korunovaný 1. miestom. Nasýtili sme desiatky hladných!

Vo Vinodole bol náš výkon vo varení gulášu korunovaný 1. miestom. Nasýtili sme desiatky hladných!

V sobotu 08.10.2022 sa Kotlebovci z oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko Nitra, Zlaté Moravce pod vedením jej predsedu a kandidáta na poslanca NSK za okres Nitra Ing. Petra Kováča ako tím JUDr. Milana Španíra, kandidáta na nitrianskeho župana, zúčastnili na miestnom futbalovom ihrisku vo Vinodole (okr. Nitra) súťaže vo varení guláša. V krásnom slnečnom jesennom počasí, za vrcholiaceho „babieho leta“ náš guláš varil člen a kandidát na poslanca obecného zastupiteľstva v Beladiciach Milan Strapko.

O zábavu bolo postarané naozaj bohatým sprievodným programom – na svoje si prišli deti aj ich rodičia. Na akcii sa predstavili kaskadéri na terénnych motocykloch, ktorí všetkých prítomných privádzali svojimi akrobatickými kúskami do úžasu. Hudbou a spevom akciu sprevádzal Stanislav Pánis či DJ Zety, celú akciu od mikrofónu moderoval Michal Domonkoš. Pre deti boli pripravené súťaže, cukrová vata a rôzne atrakcie – skákacie hrady a maľovanie na tvár, ktoré vyskúšali aj niektorí dospeláci. 🙂 Pre dospelých bola na záver pripravená tombola s naozaj zaujímavými a hodnotnými cenami.

Nášmu tímu sa na záver letnej sezóny podaril naozaj nevídaný kúsok! Po vyhodnotení vzoriek gulášov sme sa umiestnili s naším hovädzím gulášom na delenom prvom mieste spolu s tímom Ester Žigmundovej. A keďže víťaz mohol byť len jeden, muselo prísť k „rozstrelu“. O celkovom víťazovi rozhodla preto súťaž kapitánov tímov vo fúkaní balónikov, pričom jednému z nich musel balónik prasknúť ako prvému. Náš kapitán a náš kandidát na predsedu NSK JUDr. Milan Španír si vybral balónik zelený, Esterka balónik červený. Po odštartovaní „rozstrelu“ a za skandovania fanúšikov oboch tímov, po chvíľkovom napätí praskol ako prvý balón našej zelenej farby a celkové víťazstvo tak bolo spečatené!

O tom, že náš guláš bol naozaj výborný, svedčalo to, že takmer všetok bol rozdaný ľuďom, ktorí sa prišli na ihrisko v sobotu zabaviť a oddýchnuť si.

Poďakovanie na záver patrí Ester Žigmundovej, ktorá nás pozvala na túto akciu a želáme aj jej, rovnako ako našim kandidátom do októbrových spojených volieb veľa šťastia.

Ing. Peter Kováč
predseda oblastnej organizácie
Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce