Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Rastislav Schlosár: Malé zamyslenie nad vraždou 2 homosexuálov v Bratislave

Rastislav Schlosár: Malé zamyslenie nad vraždou 2 homosexuálov v Bratislave

Vražda dvoch homosexuálov v Bratislave je odsúdeniahodná – zbytočná, nezmyselná a hlúpa. No dôležité je zamyslieť sa aj nad tým, čo v spoločnosti rozpútala, resp. čo rozpútali liberáli.

  1. Liberáli, ktorí hovoria o tom, že všetky prejavy nenávisti treba dôrazne odsúdiť, sami rozpútali orgie nenávisti proti všetkým, čo sa stavajú kriticky k homosexuálom či iným členom LGBT komunity a najmä k ich spôsobu života. A tento kritický postoj nemusia mať a ani nemajú nutne len niektorí násilníci alebo tí, ktorých liberáli nazývajú „pravicovými extrémistami“. Tento kritický postoj vyznáva aj veľká časť celkom slušných, mierumilovných, jednoducho konzervatívne a tradične orientovaných Slovákov.
  2. Liberáli obvykle hovoria, že „pravicoví extrémisti“ hádžu mnohých ľudí do jedného vreca. Napríklad, že zločin jedného asociála zovšeobecňujú na celú komunitu, z ktorej tento asociál pochádza. Teda, že vyznávajú princíp kolektívnej viny. Teraz sa však ukázalo, že sú to práve liberáli, ktorí tento princíp vyznávajú, keď z každého kritika LGBT komunity robia pomaly vraha a teroristu, a to aj napriek tomu, že vražda homosexuálov v Bratislave je nielen výnimočná, ale doslova unikátna, keďže nikdy predtým sa niečo podobné na Slovensku nestalo.
  3. Liberáli vystupujú ako ochrancovia nevinných ľudí. V skutočnosti sú ale len obyčajní pokrytci, vytĺkajúci z tejto vraždy politický kapitál v prospech svojich zhubných cieľov. Ak by im skutočne záležalo na ľudskosti a ochrane ľudských životov, museli by mať problém nielen s touto vraždou, ale najmä s masovými vraždami nenarodených detí pri umelých potratoch. Napokon uvažujme: Kým od roku 1993 boli na Slovensku zavraždení 2 homosexuáli, za rovnaké obdobie zavraždili u nás pri umelých potratoch viac ako 400 000 detí!!! Teda v priemere 38 detí každý jeden deň!!! Prečo liberáli neodsúdia aj tieto nezmyselné vraždy? Pretože tieto deti dehumanizovali až tak, že ich už ani nepovažujú za živé ľudské bytosti.
  4. A na záver: Liberáli tvrdia, že vrah homosexuálov v Bratislave mal názory rovnaké či podobné s politikmi, ktorí sú kritickí k LGBT komunite. A teda, že títo politici sú kvôli svojim verejným postojom spoluzodpovední za túto vraždu. Čo však už nepovedia je to, že tento vrah mal ideologicky niečo spoločné aj s liberálmi. A to nie nejakú malichernosť. Sám sa vo svojom manifeste totiž priznal, že bol ateistom, a že ateizmus či „všeobecná bezbožnosť“ bola jeho prvým politickým postojom. A práve tento ateistický svetonázor zastáva drvivá väčšina dnešných liberálov, pre ktorých je ateizmus, resp. sekularizmus bežnou súčasťou ich politickej ideológie. Je teda zrejmé, že tak ako dnes nemôžme akokoľvek viniť z tejto vraždy automaticky všetkých ateistov, tak z nej nemôžme automaticky viniť ani všetkých kritikov homosexuálov.

Preto priatelia, predtým než začneme lynčovať každého, kto má na LGBT problematiku iný názor ako liberáli (hoci s touto vraždou ani iným zločinom nemá nič spoločné) a súčasne s tým potláčať slobodu prejavu, zamyslime sa aj nad týmito faktami.

Mgr. Rastislav Schlosár
člen Ústavnoprávneho výboru NR SR
za ĽS Naše Slovensko