Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Po Zlatomoraveckom jarmoku sme si zopakovali petičnú akciu za vystúpenie SR z EÚ a NATO tentoraz na Levickom jarmoku

Po Zlatomoraveckom jarmoku sme si zopakovali petičnú akciu za vystúpenie SR z EÚ a NATO tentoraz na Levickom jarmoku

V sobotu 15.10.2022 v popoludňajších hodinách, v čase najvyššej návštevnosti na Levickom jarmoku, sme si zopakovali úspešnú petičnú akciu za vystúpenie SR z EÚ a NATO, ktorú sme absolvovali v posledný septembrový deň na jarmoku v Zlatých Moravciach. Náš petičný stolík sme rozložili pred obchodným centrom Ditúria. Podpisy na petičné hárky zbierali členovia ĽS Naše Slovensko z oblastnej organizácie Levice Ladislav Jakubík a Pavol Bizík, ktorí kandidujú za poslancov NSK za okres Levice, členovia oblastnej organizácie Zlaté Moravce Róbert Krajčovič a Mária Tóthová, ktorí kandidujú za poslancov NSK za okres Zlaté Moravce a ich predseda Ing. Peter Kováč, kandidát na poslanca NSK za okres Nitra.

Počas podpisovania ľudia vyjadrovali zástupcom našej strany svoje prejavy sympatií a presvedčenie, že jedine naša strana je poslednou nádejou a politickou silou na Slovensku, ktorá dokáže vyviesť našu milovanú otčinu zo žalára národov EÚ a z krvilačného teroristického paktu NATO.

Našli sa však aj neprajníci, ktorí prechádzajúc okolo nášho stolíka svojimi posmeškami a vulgárnymi gestami vlastne týmito primitívnymi spôsobmi dokazovali, že sú nadmieru spokojní s energetickou krízou, do ktorej nás uvrhla práve EÚ a s vojnovým besnením, ktoré na území Ukrajiny živia práve teroristi z NATO. Tých oponentov, ktorí sa dali s nami do diskusie sme vyviedli z ich omylu, že strana ĽS Naše Slovensko je prorusky orientovaná. Vysvetlili sme im, že nie sme ani na strane Ukrajiny, ani na strane Ruska, ale zaujímame stanovisko neutrality, pretože ako na strane Ukrajiny, tak na strane Ruska sa prelieva zbytočne slovanská krv a profitujú na tom tí, ktorí sa stáročia snažia o zničenie slovanských národov – Anglosasi a tí od Mŕtveho mora.

V priebehu poobedia náš tím milo prekvapila návšteva nášho predsedu Ing. Mgr. Mariana Kotlebu, ktorý sa prišiel zabaviť so synom Ľudkom na kolotoče, ktorých bolo na jarmoku naozaj neúrekom.

V podvečer, keď sme začali s balením našich propagačných materiálov, sa pri našom stolíku zastavila občianska aktivistka, ktorá nás požiadala o podpísanie jej petície Proti povinnému očkovaniu proti COVID-19. Túto sme všetci s radosťou podpísali.