Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kotlebovci varili guláš na súťaži poľovníckeho združenia Hubert v Hronovciach

Kotlebovci varili guláš na súťaži poľovníckeho združenia Hubert v Hronovciach

V sobotu 01.10.2022 sa tím Kotlebovcov z oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko Levice, za podpory členov zo Zlatých Moraviec a Nových Zámkov zúčastnil 14. ročníka súťaže vo varení guláša, organizovanej poľovníckym združením Hubert v Hronovciach (okr. Levice). Za typicky jesenného počasia, avšak v rodinnej atmosfére a v dobrej nálade, guláš varil náš kandidát na poslanca NSK za okres Levice Pavol Bizík.

O dobrú náladu sa starali lokálne folklórne súbory a hudobné skupiny, vystupujúce na pódiu oddychovej zóny, v areáli ktorej súťaž prebiehala. Nielen rodičov a starých rodičov, ale aj nezaujatého diváka potešilo vystúpenie škôlkarov z miestnej materskej školy, medzi ktorými nechýbal ani malý Thobias, syn nášho člena G. Nagya. Počas celého dňa premával v Hronovciach zábavný výletný vláčik, ktorým sa mohli malí aj veľkí povoziť po obci.

Náš tím síce v súťaži neobsadil jedno z prvých troch miest, oveľa cennejšie však bolo ďalšie stretnutie našich kandidátov za poslancov NSK za okres Levice Ladislava Jakubíka a Pavla Bizíka s obyvateľmi Hronoviec a susedných obcí. S mnohými z nich diskutoval aj náš kandidát na predsedu NSK JUDr. Milan Španír, ktorý prišiel do Hronoviec v rámci svojej volebnej kampane.

Už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutie s ľuďmi z niektorej z obcí či niektorého mesta Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Ing. Peter Kováč
predseda oblastnej organizácie
Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce