Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k odchodu SaS z vlády

Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k odchodu SaS z vlády

S veľkým nadšením vítame odchod ministrov za liberálnu stranu SaS z vlády a de facto ich odchod do opozície. Od samotného začiatku prerokovávania zákona na zvýšenú podporu rodín sme odolávali tlakom, podľa ktorých podpora tohto zákona znamenala podporu samotnej vlády. Naštrbenie vzťahov a rozpad vlády bol pritom jednoznačným cieľom ĽS Naše Slovensko, ktorá k ukončeniu tejto protislovenskej vlády urobila viac, ako všetky ostatné opozičné strany dokopy.

Zároveň vyzývame zvyšné strany koalície, ktoré dnes tvoria menšinovú vládu, aby aj oni odišli a odhlasovali s opozíciou konanie predčasných parlamentných volieb.

Situácia na Slovensku sa totiž od posledných volieb výrazne zhoršila a každým dňom sa neustále zhoršuje. Sme doslova svedkami totálneho rozkladu nášho štátu, no to najhoršie nás ešte len čaká. Obrovské zvyšovanie cien potravín, elektriny, plynu a iných energií postihne najmä tých najzraniteľnejších – dôchodcov, ktorí celý život pracovali a budovali naše Slovensko a rodiny s deťmi, našu budúcnosť. Tí sú na hrane prežitia a jediné, čo môže Slovensku a jeho občanom pomôcť, je stabilná, rozhodná a nekompromisná vláda, ktorá bude prijímať rýchle a správne rozhodnutia a nebude sama v kríze a v rozklade.

Vláda Matoviča a Hegera už Slovensko na kolená položila, teraz je načase položiť celú túto vládu zradcov a zapredancov. A nahradiť ju vládou, ktorá bude slúžiť výlučne slovenským záujmom a nie záujmom globalistov z EÚ, USA a NATO!