Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Turnaj v malom futbale v Santovke vyhral tím Milana Španíra

Turnaj v malom futbale v Santovke vyhral tím Milana Španíra

V sobotu 17.9.2022 sme sa stretli v Santovke (okr. Levice), obci známej svojou minerálnou vodou a kúpaliskom, v areáli miestneho futbalového ihriska, aby sme si zmerali sily v malom futbale a pri priateľskom posedení upevnili súdržnosť našej veľkej Kotlebovskej rodiny.

V malom futbale súťažili 3 mužstvá (Španír tím, mladíci z obce Iňa a AJAX Roma – mladíci z domácej obce Santovka) systémom každý s každým. Hralo sa na čas 2 x 15 minút.

Konečným víťazom turnaja sa stalo mužstvo nášho kandidáta na župana NSK Milana Španíra, ktoré muselo veľmi tuho bojovať a otáčať nepriaznivý polčasový výsledok s druhým tímom koncovej tabuľky AJAX Roma. Tretí skončili chlapci z obce Iňa pod trénerskou taktovkou kandidáta na poslanca NSK za okres Levice Pavla Bizíka.

Všetci zúčastnení hostia si mohli pochutiť na výbornom guláši, ktorý uvaril Janko Pek, kandidát na poslanca NSK za okres Nové Zámky.

Poďakovanie patrí Františkovi Lackovi, nášmu kandidátovi na starostu v Santovke za vybavenie ihriska a pomoc pri organizovaní tejto akcie, členom ďalších oblastných organizácií a samozrejme nášmu predsedovi Marianovi Kotlebovi, ktorých bolo našou cťou privítať, nakoľko merali k nám nemalé vzdialenosti v nie príliš vydarenom sobotňajšom počasí.

Ďakujem aj všetkým ostatným zúčastneným členom ĽS Naše Slovensko a našim priateľom a sympatizantom za príjemne strávený sobotný deň.

Ing. Peter Kováč
predseda oblastnej organizácie
Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce