Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Tím kandidáta na predsedu NSK JUDr. Milana Španíra súťažil v Žitavciach. Za výborný guláš obsadil 3. miesto

Tím kandidáta na predsedu NSK JUDr. Milana Španíra súťažil v Žitavciach. Za výborný guláš obsadil 3. miesto

V sobotu 3. septembra 2022 sa vo dvore obecného úradu v Žitavciach, obci vzdialenej len 5 km od Vrábeľ, uskutočnil 4. ročník súťaže vo varení gulášu. Medzi súťažnými družstvami nechýbal ani tím JUDr. Milana Španíra, kandidáta na predsedu NSK.

Šéfkuchárom tímu bol Milan Strapko, ktorý mal hlavný podiel na zisku 3.miesta. Podporu mu robili naši kandidáti na poslancov NSK Róbert Krajčovič a Mária Tóthová, ktorí kandidujú za okres Zlaté Moravce, Ing. Peter Kováč, ktorý kandiduje za okres Nitra a Pavol Bizík, kandidát na poslanca NSK za okres Levice. Úlohou tímu však nebolo len varenie gulášu, ale najmä prezentácia jeho vízií na poli komunálnej politiky v prípade úspechu kandidátov v jesenných spojených voľbách. A našich priaznivcov bolo na tejto akcii naozaj dosť, veď naša strana tu získala v posledných parlamentných voľbách 11,11%.

Našim fanúšikom, ktorí si v našom stánku pochutili na výbornom guláši, boli znova potvrdené nemenné stanoviská Ľudovej strany Naše Slovensko o vystúpení Slovenskej republiky z vazalskej EÚ a teroristického paktu NATO, o štatúte neutrality vo vojenskom konflikte Ruska s Ukrajinou, či zachovaní dobrovoľnosti očkovania. Boli im tiež vysvetlené nejasnosti, týkajúce sa energetickej krízy, že za tento zlý stav môžu ako súčasní vládni politici, tak aj politici vlád predošlých, ktorí nás pripravili o energetickú sebestačnosť, a ktorí nás nerozumnou a protinárodnou politikou vedú do čoraz väčšieho marazmu.