Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Sme medzi ľuďmi aj v okresoch Malacky a Senec

Sme medzi ľuďmi aj v okresoch Malacky a Senec

Sme ľudová strana, najlepšie sa cítime medzi normálnymi slušnými ľuďmi. V médiách sa pravdu nedozviete, ako ste videli nedávno, keď si televízia Markíza o občanoch dovolila povedal, akí sú dezoláti, preto využívame rôzne spoločenské podujatia, kde sa môžeme stretnúť s občanmi.

Preto sme sa uplynulú sobotu 24.09.2022 zúčastnili súťaže vo varení gulášu – Gulášmajster spod Vysokej, ktorá sa konala v obci Rohožník. Pod vedením oblastného predsedu a kandidáta na post poslanca za okres Malacky do Bratislavského samosprávneho kraja Petra Kováča sme sa do súťaže zapojili.

Nechodíme tieto súťaže vyhrávať, aj keď to vždy poteší, skončili sme na 4. mieste, súťažilo 26 mužstiev, ale dostali sme sa viac k ľuďom, našim voličom a sympatizantom, a to nás viac teší, ako nejaká výhra. V takejto uvoľnenej a priateľskej atmosfére padajú všetky nálepky, ktoré dostávame od štandardných politikov a médií. Občania sami zisťujú, že v debate nemajú proti sebe žiadnych extrémistov, ale ľudí, ako sú oni, a s rovnakým pohľadom na život v tejto zlej dobe.

Inak to nebolo ani na súťaži varenia jedla v Senci či na súťaži v obci Kuchyňa, kde sme sa tešili veľkej podpore od ľudí, ktorí k nám chodili ochutnávať našu držkovú či guláš. Úsmev, spolupatričnosť, dobrá vôľa, trpezlivosť a ochota nášho tímu bola odmenená. Veľká vďaka patrí naším členom, ktorí boli od skorého rána na mieste a poslankyni NR SR, kandidátke na post predsedníčky Bratislavského samosprávneho kraja pani Ing. Magdaléne Sulanovej, ktorá nás prišla podporiť. Občania budú určite spomínať na naše rozhovory. Máme čo ponúknuť v prvom rade ako ľudia, ale aj ako politici.