Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Podporujeme šport na Slovensku – turnaj v boxe na Považí

Podporujeme šport na Slovensku – turnaj v boxe na Považí

V sobotu 27. augusta organizoval dlhoročný športovec a tréner boxu z obce Lednické Rovne – Peter Vraník turnaj v boxe aj so zahraničnou účasťou. Box klub Lednické Rovne sa zviditeľnil svojimi špičkovými žiakmi, medzi ktorých sa radí aj bývalá majsterka Slovenska junioriek Martina Kováčiková, či z kategórie starších žiakov Tomáš Kubčík a Matej Vraník, ktorí už získali druhé miesto na majstrovstvách Slovenska.

O situácii ohľadne podfinancovania športu všetci dobre vieme a aj z toho dôvodu sa opätovne rozhodla ĽS Naše Slovensko podporiť športové podujatie, ktoré tento úspešný BOX klub realizoval. Dar bol osobne odovzdať kandidát na župana Trenčianskeho samosprávneho kraja Anton Kysel v sprievode poslanca NR SR Petra Krupu a oblastného predsedu ĽS Naše Slovensko za Ilavu Juraja Bartoša. Na otázky ohľadne problémov s financovaním, s organizáciou podujatí, či cestovaním na jednotlivé zápasy im predseda združenia prívetivo odpovedal a previedol ich skromnými priestormi telocvične, za ktoré sú tiež vďační. Všetci úprimne konštatovali, že nebyť zápalu, nadšenia a odhodlania Petra Vraníka, Slovensko by malo o niekoľko výborných športovcov menej. Napokon za svoju existenciu Box klub ďakuje aj podpore z obce Lednické Rovne.

Všetci im držíme prsty, aby prekonali všetky prekážky, ktoré im prináša súčasný nedostatočný záujem o podporu športu a získali čo najviac športových úspechov, ktoré ich budú motivovať aj naďalej a súčasne aspoň čiastočne zlepšia ich financovanie.