Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Lunterova šikana nás nezastavila

Lunterova šikana nás nezastavila

Dňa 24. septembra sa v obci Vígľaš konali westernové preteky koní. Tejto súťaže sa vždy zúčastňujú súťažiaci z celého Slovenska a tentokrát tomu nebolo inak. Naša strana Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko, vždy rada podporí takúto súťaž, keďže vieme, ako rastú na Slovensku ceny vďaka terajšej vláde a práve tento šport, je finančne dosť náročný.

Na tejto súťaži, nám to ale umožnené nebolo. Príkaz priamo z Banskobystrického samosprávneho kraja znel jasne. Nejde o šikanu politických strán, nakoľko sa tu pravidelne premávajú rôzne osobnosti z politických strán. Blížiace voľby a Lunterov strach z našej strany zahrali svoje.

My sme sa ale odradiť nenechali a vybrali sme sa medzi ľudí. Poslanec a zároveň kandidát na župana Banskobystrického samosprávneho kraja Marek Kotleba po boku s kandidátmi na poslancov do VUC Jurajom Sujom, Miroslavom Cerovským a Simonou Domovou strávili chvíle medzi ľuďmi. Vypočuli si čo ich trápi, čo by potrebovali, ale aj veľa povzbudivých slov. Práve takéto stretnutia nás posúvajú vpred v našom boji za krajšie a lepšie Slovensko.