Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Zúčastnili sme sa súťaže vo varení kotlíkového gulášu v Zlatých Moravciach

Zúčastnili sme sa súťaže vo varení kotlíkového gulášu v Zlatých Moravciach

V sobotu 6. augusta 2022 sa v okresnom meste Zlaté Moravce uskutočnila súťaž vo varení kotlíkových gulášov o pohár primátora mesta Zlaté Moravce. Súťaže sa spolu s takmer dvoma desiatkami tímov zúčastnil aj náš tím Kotlebovcov z Tekova na čele so šéfkuchárom Štefanom Juríkom, zložený z členov oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce a členov oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko Nové Zámky, Komárno.

Akciu moderoval herec Ivan TULI Vojtek, ktorý na úvod od mikrofónu priateľsky privítal všetkých účastníkov. Pri našom stánku sa zastavilo množstvo ľudí, ktorí si pochutili na našom guláši z diviny, odniesli si naše stranícke suveníry a noviny, no hlavne im boli vysvetlené nejasnosti, ktoré im nikde nikto nevysvetlí.

S návštevníkmi najmä starších ročníkov diskutovali pri výbornom guláši a živej hudbe predseda oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce a kandidát ĽS Naše Slovensko na poslanca krajského zastupiteľstva NSK za okres Nitra Ing. Peter Kováč a kandidát ĽS Naše Slovensko na predsedu NSK JUDr. Milan Španír, ktorí si vypočuli názory obyvateľov Zlatých Moraviec, predstavili im svoje vízie, čo by v Nitrianskom kraji a konkrétne v okrese Zlaté Moravce vedeli zmeniť, ak by dostali dôveru voličov.

Na najčastejšiu otázku, kedy dôjde k spájaniu opozičných síl, Ing. Peter Kováč prítomným vysvetľoval, že strana Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko sa nemôže spájať so stranami, ktorých prvoradým cieľom je zotrvanie SR vo vazalskom spolku EÚ a teroristickej organizácii NATO, a už vôbec nie s niekým, kto za judášsky groš pichne brata nožom do chrbta. Pripomenul im tiež slová predsedu strany SMER-SD, Róberta Fica o tom, ako Slovensko musí zostať v jadre EÚ za každú cenu, pričom hneď poukázal na to, že za celkový mizerný stav Slovenskej republiky môže práve naša prítomnosť v tomto diabolskom spolku, ktorého nariadenia a príkazy do bodky napĺňali všetky doterajšie vlády, vrátane tých s účasťou strany SMER-SD. Tým, ktorí to stále nevedeli pochopiť povedal, že ĽS Naše Slovensko sa spojí s opozičnými stranami len vtedy, keď tieto vyhlásia s okamžitou platnosťou petíciu za vystúpenie SR z EÚ a NATO, aby tak preukázali, že im je konečne na prvom mieste osud Slovenska a slovenského národa a nie záujmy iných štátov Európy.