Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Zastali sme sa slušných ľudí v obci Štefanov, ktorých terorizujú asociáli

Zastali sme sa slušných ľudí v obci Štefanov, ktorých terorizujú asociáli

https://youtu.be/AP2IiNvdtqQ

V sobotu 6. augusta 2022 sme sa pod vedením poslanca Národnej rady Slovenskej republiky a kandidáta na trnavského župana Martina Beluského vybrali cestami trnavského kraja. Využili sme tento deň na podporu viacerých podujatí. V krajskom meste Trnava sme sa pripojili k „Jazde za mier“, ktorú organizovali občianski aktivisti. Šli sme v kolóne tridsiatich áut, aby sme upozornili na zlú situáciu nielen na Slovensku. V Jablonici sme sa odpojili od tejto akcie a naša cesta pokračovala do okresného mesta Senica.

Ôsmeho augusta je to už trinásť rokov od brutálneho útoku neprispôsobivých tiež-občanov v Šarišských Michaľanoch. Na problém s neprispôsobivými občanmi upozorňujeme roky a tam, kde vieme, tiež pomôžeme. Či už to boli naše slávne vlakové hliadky, stráženie občanov v Kozárovciach a mnoho ďalších aktivít.

Preto naša cesta pokračovala do obce Štefanov, kde sa časť neprispôsobivej menšiny nevie vpratať do kože a brutálne napadla občanov tejto obce. Na začiatku obce pred vjazdom do miestnej osady nás prekvapujúco čakali tri policajné autá. Keď šestnásť áut zaparkovalo v centre obce a vyše tridsať chlapov sa usadilo v miestnej reštaurácii, vzbudilo to samozrejme záujem občanov obce. Odbehli sme pozdraviť aj prítomných policajtov a hneď sme ich ubezpečili, že ich služba bude dnes kľudná, pretože my nie sme tí čo vyvolávajú konflikty. Ani s osadníkmi, ani s políciou.

Občania Štefanova boli našou prítomnosťou milo prekvapení a v rozhovoroch nám potvrdili, že problém tu naozaj je a to dlhodobo a riešenie v nedohľadne. Previezli sme sa autami po obci, aby občania videli, že sme ochotní sa za nich postaviť. Potom sme pokračovali v rozhovoroch v miestnej reštaurácii. Rozhovory sa nekrútili len okolo problému s neprispôsobivými tiež-občanmi.

To, čo bežných ľudí trápi, je obava z toho, čo nás všetkých čaká. Neúnosné zdražovanie energií a základných potravín, takisto obava, že sa konflikt prenesie od východných susedov k nám na Slovensko. Rozhovory končili vždy pri tejto vláde. Všetci sme sa zhodli, že Hegerovsko-Matovičovská vláda je to najhoršie, čo nás za posledné desaťročia postihlo. Ľudia však nechcú ani návrat Fica s Pelleginim a ich poskokov. V našich rukách je obrovská zodpovednosť. Poraziť psychopatov a nedovoliť návrat zlodejom. Po pár hodinách sme sa s občanmi obce Štefanov rozlúčili a pokračovali sme v ceste.

Využili sme končiaci deň a vydali sa na cestu po Záhorí, aby vedeli aj občania miest a obcí, že sme tu s nimi a pre nich. Prešli sme Šaštín-Stráže, Kúty, Gbely, Letničie a cez Holíč a Skalicu sme sa vrátili do Senice. Po celej ceste sme sa stretali s pozitívnymi reakciami Slovákov a Sloveniek.

Do obce Štefanov sa vrátime rovnako ako všade, kde sú utláčaní slušní ľudia. Nech sa žiadne vraždy slušných ľudí asociálnymi indivíduami už viac nekonajú.