Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Poslanec Stanislav Mizík zabojuje o košického župana!

Poslanec Stanislav Mizík zabojuje o košického župana!

Dnes sme na východe Slovenska podali ďalšie dve kandidátne listiny do volieb orgánov samosprávnych krajov. V Prešovskom aj Košickom kraji posielame do volieb dvoch mimoriadnych kandidátov, ktorí sú pripravení pracovať pre ľudí.

Na post predsedníčky Prešovského samosprávneho kraja sme postavili Ingrid Tomkovú, ktorá dlhé roky aktívne pomáha ľuďom v Prešovskom kraji v oblasti zdravotníctva. V minulosti obetavo pracovala ako zdravotná sestra v nemocnici i rehabilitačnom centre. V súčasnosti pôsobí ako odborná zástupkyňa v Agentúre domácej ošetrovateľskej starostlivosti.

O post predsedu Košického kraja zabojuje podpredseda strany a poslanec NR SR, rodený Košičan Stanislav Mizík. Stanislav Mizík sa už nedokázal pozerať na to, ako nielen vládna moc humpľuje Slovenskú republiku, ale ako toto humpľovanie pokračuje aj v samosprávnych krajoch. Stanislav Mizík má navyše bohaté skúsenosti z prostredia vedenia župy. Zastával funkciu predsedu dozornej rady regionálnej správy ciest BBSK, ktorá aj vďaka jeho práci zaznamenala výborné výsledky.