Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Marian Kotleba: Republika – hnutie oddaných sluhov systému

Marian Kotleba: Republika – hnutie oddaných sluhov systému

Tento týždeň prebehla médiami informácia, že do hnutia Republika vstúpil Ján Rejda – priamy aktér kauzy Gorila. Podľa zvukovej nahrávky Gorily bral Rejda peniaze od Penty, ktorej vynášal informácie z policajného prostredia. Uhríkovci sa vyhovárajú, že nikdy nebol v tejto veci odsúdený, avšak to v kauze Gorila do dnešného dňa nebol nikto. To ale neznamená, že sa to nestalo. Znamená to iba to, že niekto pracuje na tom, aby kauza Gorila vyšetrená nikdy nebola.

Ján Rejda bol okrem toho šéf kukláčov v čase, keď bol policajným prezidentom Ján Packa, tzn. aj v čase masakru v Šarišských Michaľanoch. V čase, keď my sme bojovali za slušných ľudí, tak on bol presne na opačnej strane v jednej z najvyšších policajných funkcií a práve za jeho vedenia použili kukláči vodné delá a obušky nielen na národovcov, ale aj proti mamám a deťom. A takéhoto človeka si medzi seba zobrali uhríkovci…

A uhríkovcom zjavne neprekáža ani to, že si do svojho hnutia berú samých policajtov, agentov a iných sluhov systému. Veď posúďte sami, tu je malý zoznam „odborníkov“, ktorých Rupublika doteraz prijala:

Roman Hubert,
bývalý zástupca riaditeľa Úradu vojenskej kontrarozviedky,

Peter Pukan,
bývalý zástupca riaditeľa Úradu vojenskej kontrarozviedky,

Ján Rejda,
šéf kukláčov,

Jozef Viktorín,
bývalý zástupca generálneho riaditeľa odboru NATO a EÚ na ministerstve obrany.

Ani jeden volič ĽS Naše Slovensko nemôže voliť Republiku, pretože idú už priamo proti hodnotám, na ktorých je naša strana postavená a čím ďalej, tým viac sa ukazuje:

že celá Republika vyzerá ako projekt spravodajských služieb,

že sa postupne plní ľuďmi, ktorí do funkcií nastúpili za vlád Smeru,

že ich úlohou je držať chrbát oligarchom.

Preto Uhrík a spol. museli od nás odísť, pretože v ĽS Naše Slovensko by nikdy priestor na takúto protinárodnú politiku nezískali! Pravda sa časom ukáže úplne celá!

Odvahou proti systému!

Odvahou proti globalistom!