Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Marian Kotleba na Dňoch mesta Trebišov

Marian Kotleba na Dňoch mesta Trebišov

V sobotu 27.8.2022 sme sa zúčastnili súťaže vo varení guľášu, ktorá bola súčasťou dní mesta Trebišov. Na podujatí mali návštevníci možnosť okrem iného navštíviť aj nás stánok, pod ktorým sme absolvovali množstvo plodných rozhovorov a návštevníci nášho stánku mali možnosť ochutnať aj pravý Kotlebovský guľáš.

Akciu svojou prítomnosťou podporil aj nás predseda Ing. Mgr. Marian Kotleba. Spolu s oblastným predsedom Ing. Miroslavom Ramšakom absolvovali „prechádzku“ parkom, počas ktorej nás veľmi milo prekvapil obrovsky záujem ľudí rôznych vekových kategórii, ktorí doslova po každých pár metroch nášho predsedu zastavovali, pýtali sa, chceli sa fotiť… Jednoducho neskutočne priateľská atmosféra.

Mnohí neskrývali nefalšovanú radosť aj prekvapenie, že Mariana Kotlebu vidia naživo a že vôbec zavítal aj do Trebišova. Ľudia v Trebišove aj takto dokázali že konzervativizmus a zdravé zmýšľanie je tu hlboko zakorenené a potvrdzujúcu bodku za týmto všetkým dával v podstate celý deň prázdny a ignorovaný stánok Progresívneho Slovenska, ktorý tam doslova iba stál celú súťaž bez súťažiacich i návštevníkov, len tak akoby zjavený.

Ďakujeme z celého srdca všetkým za krásne strávený deň.