Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kandidát na župana Žilinského kraja František Drozd navštívil Turzovku

Kandidát na župana Žilinského kraja František Drozd navštívil Turzovku

František Drozd, ako jediný kandidát na župana pochádzajúci z Kysúc, navštívil Turzovku. Návštevníkom dni obce v Turzovke sa predstavil aj Tomáš Rudinský, kandidát na poslanca do VÚC.

Členovia ĽS Naše Slovensko ľuďom rozdali množstvo propagačného materiálu a vyzbierali viac ako 250 podpisov pod petíciu „Aj seniori chcú dôstojne žiť“ a tiež pod petície za vystúpenie z NATO a EÚ. Náš stánok zaujal množstvo návštevníkov dni obce v Turzovke.

Františka Drozda prišiel do Turzovky podporiť aj poslanec NR SR Andrej Medvecký a tiež oblastný predseda ĽS Naše Slovensko a zároveň kandidát na poslanca do VÚC Pavol Lazar. Takmer všetci kandidátovi na župana Františkovi Drozdovi vyjadrili podporu v jesenných voľbách do samosprávnych krajov.

Prácu súčasnej županky Jurinovej a jej podpredsedu Janckulíka neocenil nikto, pretože pre Žilinský kraj za celé predlžené 5 ročné obdobie neurobili takmer nič.

Ďakujeme Turzovčanom, ale aj ďalším návštevníkom za prejavenú podporu a tiež organizátorom dni obce za to, že pritiahli veľký počet návštevníkov.