Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Tím kandidáta na predsedu NSK JUDr. Milana Španíra súťažil na Guláš Cupe v Čeľadiciach

Tím kandidáta na predsedu NSK JUDr. Milana Španíra súťažil na Guláš Cupe v Čeľadiciach

V sobotu 23. júla 2022 sa v obci Čeľadice (okr. Nitra) uskutočnila súťaž vo varení gulášov Guláš Cup 2022. Súťaže sa zúčastnil aj tím JUDr. Milana Španíra, kandidáta strany ĽS Naše Slovensko na predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja, ktorý sa na podujatí zastavil z pochodu Hrdí na rodinu.

Tím zložený z členov oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce pod vedením oblastných predsedov Ing. Petra Kováča, ktorý je zároveň kandidátom na poslanca NSK v okrese Nitra, a Pavla Machatu, ktorý zabojuje o rovnaký post v okrese Nové Zámky.

Súťaž prebiehala v areáli miestneho pohostinstva, kde sme pod košatými borovicami našli tôňu a rozostavili náš hlavný stan, lavice, stoly a kotlík. Takmer počas celého dňa boli Čeľadice, obec ležiaca uprostred úrodných polí, zaliate slnkom a teplota sa šplhala k neúnosným 40°C. Preto patrí celému teamu naozaj obrovské poďakovanie, že to pri kotlíku počas varenia gulášu vydržal až do konca.

O 18-tej hodine sme odovzdali vzorku nášho gulášu. V prvej trojke sme sa síce s našim gulášom neumiestnili, ale náš stánok navštívilo množstvo ľudí, ktorí si na ňom dosýta pochutili a ktorí neodchádzali s prázdnymi rukami, ale s našimi suvenírmi a novinami. Naša radosť je o to väčšia, že naše členské rady už onedlho rozšíria mnohí z nich 🙂

Ďakujeme všetkým naším členom, ktorí sa podieľali na hladkom priebehu kulinárskej akcie, obzvlášť šéfkuchárovi tímu Milanovi Strapkovi a jeho pomocníkom Mariánovi Holkovi, Ladislavovi Jakubíkovi a Františkovi Orolínovi.