Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Súťaž vo varení halušiek vo Valaskej Belej navštívil aj kandidát na predsedu TSK Anton Kysel

Súťaž vo varení halušiek vo Valaskej Belej navštívil aj kandidát na predsedu TSK Anton Kysel

Oblastná organizácie ĽS Naše Slovensko Horná Nitra bola zabojovať dňa 16. júla 2022 do Valaskej Belej v súťaži vo varení halušiek. Ako prvé nás milo prekvapila účasť približne 400 ľudí, z ktorých nás mnohí prišli povzbudiť, porozprávať sa s nami a odniesť si aj naše upomienkové predmety. Deti najviac potešili naše zelené balóny.

Súťaženie vo varení halušiek však nebolo pre nás prioritou. Prioritou bola dobrá nálada, zábava a príjemné stretnutia s občanmi v regióne a veľmi nás potešilo aj Čo sa týka súťaže, neobsadili sme žiadne miesto ale nám ani o to nešlo , ide nám hlavné o dobrú náladu, zábavu a o stretnutia s občanmi v regiónoch. Potešilo nás aj pozvanie od organizátora na ďalšiu súťaž, ktorou bude varenie guľášu.

Akciu prišiel podporiť aj poslanec NR SR Peter Krupa a náš kandidát na predsedu trenčianskeho samosprávneho kraja Anton Kysel a viacerí kandidáti na poslancov do VÚC, ktorí v našom stánku prebrali s občanmi najpálčivejšie problémy, ktoré ich v ich mestách a dedinách trápia.

Už teraz sa tešíme, ako sa do Valaskej Belej vrátime a zažijeme opäť takúto príjemnú rodinnú atmosféru.