Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Predseda strany Marian Kotleba s kandidátom na predsedu NSK Milanom Španírom v obci Semerovo

Predseda strany Marian Kotleba s kandidátom na predsedu NSK Milanom Španírom v obci Semerovo

Úlohou naše politickej strany nie je variť guláše či držkové na súťažiach. Našou úlohou je byť v čo najužšom kontakte s občanmi po celom Slovensku. Kde inde ako na obecných akciách dostaneme najúprimnejšiu spätnú väzbu od našich voličov a sympatizantov. Práve preto sme prítomných na podobných akciách po celom Slovensku. Vynimkou nebola ani súťaž v obci Semerovo v novozámockom okrese.

Zatiaľ čo oblastný predseda so svojím tímom pripravovali súťažný guláš, náš kandidát na predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja JUDr. Milan Španír debatoval s občanmi. V podvečer zavítal na túto príjemnú akciu aj predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba. Okamžite po príchode si ho odchytili najprv zástupcovia mladších ročníkov, ktorí boli zvedaví na dianie v politickom živote. Nasledovala debata s členmi miestneho dobrovoľného hasičského zboru, s ktorými sa dohodla spolupráca a hlavne pomoc pre ich oddiel.

Predseda neobišiel ani staršie ročníky nášho národa. Tých zaujímalo aj to ako ďalej, ako pri tomto zdražovaní vyžiť z biednych dôchodkov. Žiadny politik nepríde medzi občanov ak je ďaleko do volieb, žiadny politik si nesadne k nim za stôl a nevypočuje ich starosti. Len my, Kotlebovci. Marian Kotleba ich obdaroval vitamínmi a poďakoval za úprimné slová.

Našim cieľom nie je súťaže vyhrávať, našim cieľom je byť medzi vami, vypočuť si slová vďaky, pochvaly, nápady na zlepšenie života, ale nebránime sa aj konštruktívnej kritike. Toto sú dôvody, pre ktoré chodíme medzi občanov. Nepovyšujeme sa na kastu politických nadľudí, sme stále takí istí ako vy – občania Slovenska.