Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Poslanci od Kotlebovcov sa nemusia báť chodiť medzi ľudí. Kandidát na trnavského župana Martin Beluský navštívil obec Veselé

Poslanci od Kotlebovcov sa nemusia báť chodiť medzi ľudí. Kandidát na trnavského župana Martin Beluský navštívil obec Veselé

Bojujeme s vami, bojujeme medzi vami. Zatiaľ čo médiá hlavného prúdu prinášajú vymyslené a kúpené prieskumy preferencií, realita je diametrálne odlišná. Našu politiku si obhájime v rozhovoroch medzi občanmi. Čo je dobré a spravodlivé v parlamente podporíme, čo nie zapudíme. Politici z našej strany sa chodiť medzi ľudí nemusia báť.

Dôkazom toho je aj podpredseda ĽS Naše Slovensko, poslanec Národnej rady Slovenskej republiky a kandidát na predsedu Trnavského samosprávneho kraja Ing. Martin Beluský, PhD.

Svojou poctivou prácou v parlamente dokazuje, že je tá najlepšia voľba aj na predsedu VÚC v Trnave. Rodený Piešťanec navštívil obec Veselé, kde sa konal už dvanásty ročník podujatia pod názvom Veselská guláš párty. Vynikajúce podujatie -súťaž vo varení gulášu, doprevádzali atrakcie pre deti. Práve na takýchto akciách, v priamom kontakte s občanmi sa najlepšie debatuje, vysvetľuje a usmerňuje. Nie sme a nikdy sme nebola strana, ktorá dáva len vyhlásenia na internete. Vždy sme boli s vami občanmi Slovenska.