Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Marian Kotleba opäť pretekal na legendárnom Zetor Cupe v Malej Lehote

Marian Kotleba opäť pretekal na legendárnom Zetor Cupe v Malej Lehote

V lone prekrásnej prírody obce Malá Lehota v okrese Žarnovica sa v sobotu uskutočnil už 6. ročník legendárnej súťaže Zetor 25 Cup. Po dvoch rokoch, počas ktorých vláda pochovala kultúrny život na Slovensku pod zámienkou korony, sa opäť zišli pretekári z celého Slovenska a dokonca i zo zahraničia na lúkach nad Malou Lehotou, aby si zmerali zručnosti v pretekárskych disciplínach. Ani tento rok medzi pretekármi nechýbal Marian Kotleba, ktorý sa súťaže zúčastňuje každoročne od jej počiatku.

Keďže predseda ĽS Naše Slovensko je nielen pravidelným účastníkom týchto pretekov a všeobecne známy pre svoju záľubu v tejto technike, tak srdečnú atmosféru dotváralo určite aj to, že Malá Lehota je súčasť Banskobystrického samosprávneho kraja, v ktorom je predseda doma a bolo to značne vidieť. Stovky ľudí sa zastavovali, fotili sa s predsedom a v družnej debate s ním strávili takmer celý deň vždy, keď to prestávky medzi jednotlivými disciplínami pretekov dovoľovali. Radosti, s ktorými sa ľudia podelili, no i rady a veľké povzbudenie, aké sme zažili v Malej Lehote, je pre nás obrovskou motiváciou v našej práci nepoľavovať a ďalej bojovať za práva slušných ľudí na Slovensku!

Okrem toho sa ľudia mohli porozprávať s našimi oblastnými funkcionármi strany, ktorí za pomoci svojich členov v stánku Ľudovej strany Naše Slovensko prichystali na pohostenie skvelé palacinky a pagáče, ktoré sa za pár hodín minuli do posledného.

„Po dvoch mŕtvych rokoch konečne znova legendárny Zetor Cup! Veľké poďakovanie pánovi starostovi Dušanovi a všetkým organizátorom za výbornú akciu,“ týmito slovami Marian Kotleba okomentoval podujatie v kronike obce.

A pripájame sa aj my! Ďakujeme organizátorom na čele so starostom obce Dušanom Pacalajom, ktorý nielen vynaložil obrovské úsilie do organizácie podujatia, ale ešte ju aj počas celého dňa húževnato moderoval, ďakujeme všetkým naším členom, ktorí sa podieľali na príprave našich aktivít v Malej Lehote, ale hlavne všetkým návštevníkom podujatia, ktorí navštívili náš stánok, čím nás povzbudili v našom boji! Vďaka všetkým vyššie spomenutým sme prežili nezabudnuteľné chvíle v kruhu našej kotlebovskej rodiny.

Rastislav Kysel
predseda oblastnej organizácie
Žarnovica, Žiar nad Hronom