Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Marian Kotleba: Bránime sa proti mediálnym klamstvám!

Marian Kotleba: Bránime sa proti mediálnym klamstvám!

Mnohokrát počúvam aj od známych, že prečo sa súdnou cestou nebránime proti osočovaniu, urážaniu, označovaniu za fašistov, a to aj napriek tomu, že sme jediná strana, ktorá ma od Najvyššieho súdu rozsudok o tom, že fašistická nie je.

Nedá sa vždy každému vysvetľovať, že my sa proti takémuto osočovaniu vždy snažíme brániť. Niekedy trestnými oznámeniami, inokedy súdnou cestou. Závisí od toho, aká je povaha konkrétneho prípadu. Určite však útoky na našu stranu nenechávame len tak a vždy, keď sa dá, tak konáme.

Príkladom toho, že naozaj aktívne proti mediálnym klamstvám a výmyslom bojujeme, je aj posledný prípad. Na základe rozsudku Okresného súdu Bratislava V a nášho návrhu na začatie exekúcie začal súdny exekútor JUDr. Mráz exekúciu proti vydavateľovi týždenníka Plus 7 dní. Predmetom exekúcie je vymôcť ospravedlnenie voči mojej osobe z titulu neoprávneného zásahu do mojich práv, ktorého sa mali dopustiť uverejnením nepravdivých tvrdení vo svojom článku.

Útokov na nás len preto, že presadzujeme národné, kresťanské a sociálne hodnoty je nespočetne veľa. Nie proti každému sa dá aj účinne brániť. Čo sa však dá spraviť s maximálnou účinnosťou je to, keď nebudeme bulvárne plátky šíriace liberálnu propagandu kupovať, keď ich jednoducho odrežeme od našich peňazí.

Preto vždy, keď máte chuť si kúpiť nejaké akože noviny alebo časopis, pouvažujte nad tým, komu konkrétny plátok slúži a koho tým, že si tie noviny kúpite, svojimi peniazmi vlastne podporíte.

Keď to skúsite, tak veľmi rýchlo zistíte, že život bez televíznych správ a bulvárnych plátkov liberálnych médií je omnoho krajší.

Ing. Mgr. Marian Kotleba
predseda
ĽS Naše Slovensko