Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kotlebovci súťažili v Točnici o najlepší guláš a najkrajšiu výzdobu

Kotlebovci súťažili v Točnici o najlepší guláš a najkrajšiu výzdobu

Dňa 23. júla sa oblastná organizácia Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko – Poltár zúčastnila súťaže vo varení gulášu v obci Točnica. Toto podujatie sa konalo po dvojročnej pauze. Išlo už o šiesty ročník súťaže Gulášmajster. Súťažné disciplíny boli dve a to najlepší guláš a najkrajší stánok.

V prvej disciplíne sme sa neumiestnili na prvých priečkach, ale v tej druhej sme vyhrali krásne prvé miesto. Našu výzdobu, ako aj krásne krojové odevy našich členiek obdivovali všetci naokolo. Svojou účasťou nás prišli podporiť aj členovia zo vzdialenejších oblastí, ako aj výkonný podpredseda Marcel Urban, za čo mu veľmi ďakujeme.

Celé podujatie sa nieslo v priateľskej ba až rodinnej atmosfére. Súčasťou bola aj tombola, v ktorej sme vyhrali ako tím krásnych 12 cien. Ďakujeme organizátorom za krásne prežité chvíle a aj za pozvanie na ďalšie nadchádzajúce ročníky. V neposlednom rade patrí veľká vďaka členom na čele s oblastným predsedom Jurajom Sujom za organizáciu a prípravu už od skorého rána. Tešíme sa na ďalší ročník!