Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Sociálny pilier našej strany napĺňame do poslednej bodky! S pomocou sme navštívili matku-samoživiteľku s dvomi malých deťmi

Sociálny pilier našej strany napĺňame do poslednej bodky! S pomocou sme navštívili matku-samoživiteľku s dvomi malých deťmi

V stredu, 8.6.2022, sme spoločne odovzdali sociálnu pomoc pani Zuzane (40r.) zo Žitavian (okr. Zlaté Moravce). Zuzana, matka dvoch maloletých dievčatiek – Hanky (4r.) a Dorotky (3r.), zostala na výchovu svojich dvoch ratolestí sama, nakoľko otec dcér nejaví záujem o ich výchovu a na ich živobytie prispieva iba občasným výživným. Zuzana to má o to ťažšie, že malá Hanka sa narodila s rázštepom chrbtice, je imobilná a odkázaná na mamičkinu pomoc.

Cesty do Bratislavy na rôzne lekárske vyšetrenia neskutočne finančne zaťažujú jej rodinný rozpočet. Preto sme sa my Kotlebovci rozhodli, že jej pomôžeme znášať každodenné starosti a pomohli sme jej formou nákupu trvanlivých potravín a hygienických a čistiacich prostriedkov, ktorých ceny každým dňom rastú, vďaka likvidačnej politike vlastizradnej Matovičovsko-Hegerovskej vlády. Tej vlády, ktorej sú prednejšie cudzie záujmy, ako záujmy vlastného národa!

Sociálnu pomoc odovzdali členovia predsedníctva strany Kotlebovci – ĽS Naše Slovensko – poslanec NR SR Mgr. Rastislav Schlosár, osobný tajomník predsedu strany Peter Podhorský a oblastný predseda strany ĽS Naše Slovensko pre okresy Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce Ing. Peter Kováč s Bc. Andreou Hudecovou.