Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

S kandidátom na predsedu BBSK Marekom Kotlebom sme sa v Starej Kremničke zúčastnili majstrovstiev vo varení guľášu

S kandidátom na predsedu BBSK Marekom Kotlebom sme sa v Starej Kremničke zúčastnili majstrovstiev vo varení guľášu

V sobotu 18. júna 2022 sa konal v obci Stará Kremnička (okres Žiar nad Hronom) už 12. ročník Majstrovstiev vo varení guľášu. Toto podujatie organizoval obecný úrad a OŠK Stará Kremnička. Akcia sa konala v príjemnom prostredí areálu futbalového ihriska.

Do súťaže sa zapojilo celkom 16 družstiev, medzi ktorými sme nechýbali ani my, Kotlebovci. Vďaka našim členom z oblastnej organizácie Žiar nad Hronom – Žarnovica a taktiež Poltár sme uvarili chutný guľáš. Ochutnať a vyjadriť podporu v našej politickej činnosti, porozprávať sa s našim poslancom NR SR a kandidátom na predsedu BBSK Marekom Kotlebom prišlo do nášho stánku veľa našich priaznivcov. Pekné počasie naplnilo ihrisko rodinami s deťmi, ktoré si užili penový kúpeľ od hasičov a potešili sa maľovaniu na tvár.

Gratulujeme víťazom a ďakujeme starostovi obce a výborným organizátorom, že sme mohli aj my z ĽS Naše Slovensko svojou troškou prispieť ku krásne strávenému dňu na tomto podujatí. Veríme, že sa na budúci rok v tejto peknej dedinke znovu všetci stretneme.