Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Na Slnečných jazerách sme varili súťažnú držkovú

Na Slnečných jazerách sme varili súťažnú držkovú

Keďže sme ľudová strana, najlepšie sa cítime medzi normálnymi slušnými ľuďmi. V médiách sa pravdu naši voliči nedozvedia a preto využívame rôzne spoločenské podujatia kde sa môžeme stretnúť s občanmi. Často sú to aj rôzne súťaže vo varení rôznych špecialít.

Aj preto sme sa uplynulú sobotu 28.05.2022 zúčastnili súťaže vo varení jedál v Senci na Slnečných jazerách. Pod vedením oblastného predsedu Petra Kováča, ktorý má na starosti okresy Malacky, Senec a Pezinok, sme sa do súťaže zapojili a rozhodli sme sa navariť našu kotlebovskú držkovú.

Nechodíme na tieto súťaže vyhrávať, aj keď to vždy poteší, ako u kolegov z Poltára, ale preto, aby sme sa dostali viac k ľuďom, našim voličom a sympatizantom. V takejto uvoľnenej a priateľskej atmosfére padajú všetky nálepky, ktoré dostávame od štandardných politikov a médií. Tu občania zisťujú, že v debate nemajú proti sebe žiadnych extrémistov, ale ľudí, ako sú oni, a s rovnakým pohľadom na svet.

Inak to nebolo ani na súťaži v Senci, kde sme s tešili veľkej podpore od ľudí, ktorí k nám chodili ochutnávať našu držkovú. Úsmev, spolupatričnosť, dobrá vôľa, trpezlivosť a ochota nášho tímu bola odmenená. Veľká vďaka patrí naším členom, ktorí boli už od skorého rána na mieste. Ľudia budú určite spomínať na naše rozhovory. Máme čo ponúknuť v prvom rade ako ľudia, ale aj ako politici.