Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Marian Kotleba: Zdá sa, že policajnému prezidentovi sláva stúpla do hlavy

Marian Kotleba: Zdá sa, že policajnému prezidentovi sláva stúpla do hlavy

zdroj foto: https://www.facebook.com/policiaslovakia

Tlačová konferencia generálneho prokurátora

Nedá sa mi nereagovať na tlačovú konferenciu generálneho prokurátora Žilinku, kde okrem iného spomínal podozrivé návštevy na vrátnici Generálnej prokuratúry, ktoré sa mali preukazovať preukazmi NAKA.

Niekomu sa možno zdá neuveriteľné, lebo veľmi málo je takých, ktorí nevideli a nezažili, ale predsa uverili. Ja, keď som túto tlačovú konferenciu videl, tak sa mi hneď vynorili spomienky na časy, keď som bol predsedom Banskobystrického samosprávneho kraja.

Vtedy presne rovnakým spôsobom, ktorý popisuje aj generálny prokurátor, chodili najrôznejší tajní policajti v civile na vrátnicu úradu Banskobystrického samosprávneho kraja a vypytovali sa, aký mám program, kto za mnou chodí, kam plánujem ísť a podobne. Nikdy so sebou nemali žiadny oficiálny papier, vždy len vytiahli preukaz policajného zboru.

Keď toto neprestávalo ani po niekoľkých mesiacoch, museli sme to vyriešiť takým spôsobom, že sme na vrátnicu posadili ľudí, ktorí sa takémuto nátlaku tajných a operatívcov vedeli účinne brániť. To je možno aj taká malá rada pre generálneho prokurátora – na hrubé vrece platí len ešte hrubšia záplata.

Šialenosť s novým dizajnom policajných áut

Ako sa hovorí: aká matka, taká Katka. Alebo tiež, že v každej vládnej inštitúcie platí zákon padajúceho holuba. A tak sa nemôžeme čudovať, že premiér Heger, ktorý je na istej mentálnej úrovni, má za ministra vnútra Romana Mikulca, ktorý je tiež na istej mentálnej úrovni.

No a on si vybral policajného prezidenta Hamrana, ktorý na verejnom vypočutí na Výbore NR SR pre obranu a bezpečnosť uviedol, že za svoj najväčší úspech v policajnom zbore pokladá zastrelenie človeka asi na 140 metrov. No a tento policajný intelektuál prišiel v čase, keď národ drví roztáčajúca sa inflácia a ľudia rozmýšľajú, či posledné voľné peniaze minú na benzín, elektrinu alebo jedlo, s úžasným nápadom zmeniť dizajn policajných áut. Žiadne väčšie problémy totiž Slovensko v súčasnosti asi nemá.

Nuž, keď sa na Hamrana pozriete, tak vám musí byť hneď na prvý pohľad jasné, že nejde o človeka, ktorý by zjedol všetku múdrosť sveta. A ja sa úprimne ministrovi vnútra Mikulcovi čudujem, prečo si do tak dôležitej funkcie policajného prezidenta vybral práve niekoho takéhoto. Možná je aj verzia, že ho k tomu donútili. To však nie je podstatné.

Podstatné je to, že policajný prezident Hamran je vo svojej funkcii na to, aby slúžil občanom a nie na to, aby sa mu občania, okrem jeho štedrého platu, skladali aj na detské zábavky s autíčkami. Alebo to môžeme povedať aj inak. Občania nemajú povinnosť sa policajnému prezidentovi skladať na miliónový kšeft s prelepom policajných áut a ešte k tomu takým spôsobom a do takých farieb, ktoré nás jednoznačne zapájajú do vojnového konfliktu na Ukrajine.

Teraz si možno poviete, že to s Ukrajinou nemá nič spoločné, že policajné autá v podobných farbách a dizajne má polovica štátov Európskej únie. A TU SME MOŽNO TRAFILI KLINČEK PO HLAVIČKE!

Navonok nevinná zmena dizajnu policajných áut totiž v skutočnosti môže byť len zle zamaskovaný politický krok vedúci k federalizácii Európskej únie a spoločnej európskej armáde a európskej polícii. Táto vláda k tomuto cieľu spravila už veľa krokov.

Na slovenských hraniciach strážia českí policajti a na slovenskom území sa nachádza čoraz viac cudzích vojsk NATO aj s ich vlastnou výzbrojou. Teraz prichádza zmena farieb policajného zboru a Slovensko tak bude plne pripravené na integráciu do jednotnej beztvarej federálnej Európskej únie, kde viac nebude miesto pre národnú ani štátu identitu, a to ani len vo forme nejakých vlastných národných uniforiem vojakov, či policajtov.

V momente, keď sa Európske hospodárske spoločenstvo transformovalo na Európsku úniu, tak všetkým, ktorí trošku sledujú globálne a svetovládne plány, bolo hneď jasné, že konečným cieľom bude likvidácia národných štátov a vytvorenie európskej superfederácie. Dnes sa to tu deje v priamom prenose.

Žiaľ, asi až keď národ nebude mať v dôsledku spoločnej európskej hospodárskej politiky čo jesť a čím kúriť, až potom väčšina pochopí, že jediné riešenie, ako sa zachrániť, je z bordelu, nazývaného Európska únia, čo najskôr vystúpiť!

Ing. Mgr. Marian Kotleba
predseda
ĽS Naše Slovensko